Perverzni medijski obrat: Slučaj Danijela Subašića

A što da nije znao braniti?

Subba 01 S
Kad su srpski tabloidi slavodobitno “otkrili” da je Danijel Subašić sin Jove, svi hrvatski kolumnisti, blogeri i komentatori prionuli su tome da kolege nauče kako aršin roda i krvi ne pripada suvremenom svijetu. Lijepo je to, ali tu postoji jedan problem. Problem je što te iste vrednote hrvatska javnost, politika i građani ne primjenjuju na sve sinove Jove. Te im vrednote najednom postanu mile tek onda kad Srbin zna braniti, kad dobije Nobela ili izmisli izmjeničnu struju Kad su 90-ih na prostoru Jugoslavije počeli bratoubilački ratovi, u javnoj se komunikaciji isprva stidljivo, a potom sve češće pojavljivala jedna općekorištena fraza. “Prije se”, kazivala je ta fraza, “nije znalo tko je tko”

Natrag na tekst

Komentari

Kuda to idemo......

Sukladno teoriji krvi i tla i Hrvatsk i Srbija se spustaju nisko, istrazujuci imena, etnicku pripadnost, kako se tko krsti. Nista vise ne govori o propasti drustava na Balkanu, i njihovoj potpunoj dehumaniziranosti.
agnesa.H 09.07.2018, 19:15:34

Surova stvarnost

Mali narodi, veliki fasisti, i zaostala goveda. Tesko je ovde ziveti i biti drugaciji. Nema milosti niti razumevanja. Raj za fanatike koji upiru prstom i sapucu o svojim saznanjima. Orden za rever svakom ko je prosao kroz ova ponizenja od ove neuke i zlonamerne fukare.
dino.G 09.07.2018, 19:39:09

Riba od glave smrdi

Bez namere da opravdavam male ljude iz redova Srba i Hrvata, redove koji sudeluju u etno-rasistickom projektu svojih vladara, hteo bih da podsetim da su oni bili poslusni, manje-vise tolerantni gradjani u predratnoj SFRJ dok se nisu pojavili Milosevici, Tudjmani i Karadzici sa svojim svitama naci-dzenerala, "intelektualaca" i medijskih pacova.
milan.Pa 10.07.2018, 19:59:24

Milane

Tocno tak9.Dok ih iz Srbije nisu poceli ubjedjivati da au ugrozeni i da njihova domovina jeste Srbija.Velika, naravno.
agnesa.H 10.07.2018, 20:15:54


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar