Weekend Videos
Millen 01 S

Photo: Lična arhiva Milene Dravić

Aerobik sa Milenom Dravić

Aerobik: Razmrdavanje je ovih dana posebno važno, a dobra vežba bi mogla da bude i putovanje u daleku 1983, na zagrevanje sa Milenom Dravić.

Voljeni zlikovci: Kako se pre nekoliko dana popularna serija "Killing Eve" vratila na male ekrane, red je da se podsetimo zašto je toliko volimo, a posebno zašto volimo Villanelle - psihopatu i ubicu - blago rečeno.

David Bowie film: Pojavio se i prvi trejler za film Stardust, a Davida Bowiea će zaigrati Johnny Flynn. Priča se fokusira na prvi turneju po Sjedinjenim Američkim Državama 1971. godine, kada je slavnim muzičaru bilo svega 24 godine.

Volja za smislom: YouTube krije i neka blaga iz prošlosti, pa su tu čak brojni intervjui sa Viktorom Franklom, čuvenim psihijatrom i filozofom, tvorcem logoterapije, od kojih vam donosimo tek deo.

Hieronymus Bosch: Slika Garden of Earthly Delights, naslikana između 1490. i 1510. godine, krila je svih ovih vekova jedan notni zapis, a u pitanju je himna stara 600 godina. Poslušajte.

Svetski bol: Sećate se veltšmerca? Možda nas on muči.

Pozorište iz sobe: zahvaljujući Ateleju 212 ponovo idemo u pozorište. Majkl Frejn je našim gledaocima poznat prevashodno kao pisac popularne komedije „Iza kulisa“, ali je na maloj sceni Ateljea 212 izveden i njegov komad „Ovde“ u režiji Alise Stojanović, a premijera se odigrala 18.aprila 1996. godine.

Oceni 5