Weekend Videos
Tirrana 16 S

Photo: Marija Đoković/XXZ

Albanija za prave putnike

Albanija u mom oku: Nikad dosta lepota Albanije, o čemu svedoči i sve više zainteresovanih i zadovoljnih putnika. Jedan od njih stoji i iza YouTube kanala "Davidsbeenhere", a nedavno je istraživao takozvane albanske Alpe, odnosno Theth. Poseban video je, naravno, posvetio i tamošnjoj hrani.

Život na Marsu: O marsovskim kolonijama se raspravlja sve češće i sve ozbiljnije. The Astroland Agency tvrdi da će se prvi kolonija na Crvenoj planeti naći do 2035. godine, a zbog toga što klimatske promene sve više utiču na uništavanje života na Zemlji.

Girls, girls, girls: Možda nismo odrasli uz "Girls", ali smo ih obožavali onako nesnađene, izgubljene, duhovite i otkačene.

Zovi me svojim imenom: Damon Dominique na svom YouTube kanalu priča o iskustvu koje podseća na popularni film, a najzanimljivije je to što se dogodilo u istom gradiću gde je i sniman Call Me By Your Name.

Istočnjački vudu: Vreme je da se podsetimo sjajnog Viceovog dokumentarca o vlaškoj magiji.

Nisu živeli srećno do kraja života: Mnogi žude za sigurnošću i srećnim krajevima, ali je jedno sigurno – sve dok smo živi sigurnost će varirati, a kraj će biti daleko od srećnog, ali i nesrećnog. Nema kraja pre završetka.

Oceni 5