Oglas: Zaštitite se od lupetanja i destrukcije
Glupost

Photo: www.deviantart.com

Apsorber gluposti

Dragi kupci, ako ste bili zadovoljni našim originalnim vazelinom „Draža“ možete pokloniti poverenje i drugom majčinskoruskom proizvodu čiji smo ekskluzivni distributeri, a radi se o jedinstvenom Apsorberu gluposti! Sasvim novo na tržištu! Rađeno po TUP tehnologiji sa ruskog univerziteta Mnogonosov Bezmozgis!

Elem, poštovani potrošači smisla i besmisla života, obaveštavamo vas da je ovog proleća finiširano i opredmećeno istraživanje timova naučnika čiji su rezultati objavljeni u eminentnim evro-azijskim publikacijama („Gluplji i tuplji“, „Ne znam i ne zanima me“, „Ma šta mi reče?“), a radi se o proučavanju donjih frekvencija u mozgu koje su se pokazale kao zajednički imenitelj, tj. sastojak mentalnih funkcija ljudi sklonih ignoranciji, samouverenosti do krajnjih granica, tvrdoglavosti, kao i uprošćenim šemama razmišljanja, povodljivim za medijskim spinovima i aberima svake vrste. Ličnosti tog tipa za sebe iskreno misle da su lukave do genijalnosti, omnipotentne, a verovatno i besmrtne! Ako vas lako unervoze njihovi neotesani komentari, beskrajno dosadne, predvidljive, jedne te iste priče, verbalno davljenje i silovanje, imamo rešenje za vas! To je naš Apsorber gluposti!

Od danas kada god idete u društvo koje odlikuje ograničena percepcija i agresivni nastup, ubeđivački, bilo nacionalistički ili konzumeristički, mada po pravilu oni idu zajedno, dva u jedan, možete poneti u odgovarajućem pakovanju naš proizvod koji je i dizajniran za različite prilike.

Doktori s univerziteta „Mnogonosov“ preporučuju i prilagođena pakovanja za gledanje televizije ili društvene mreže, a koji se automatski aktiviraju pri uključenju vašeg uređaja.

„Naš tim ima posebnu čast da pomogne narodima Balkana koji su predvodnici u gluposti poslednjih decenija, bar po onome što pokazuju elektromagnetski satelitski snimci koji nam se uredno prosleđuju i u vezi su ove simptomatike. Specifični niski talasi moždane aktivnosti, disperzija značenja i velika napuštena područja svesti registruju se u masovnom obliku posebno sa teritorije bratske nam Srbije“, dodaje se u njihovom zvaničnom saopštenju.

Digitalni apsorberi moždane vlage, memle i zapuštenosti rade po principu prepoznavanja koje rezultira kohabitacijom, tj. iščeznućem. Nešto slično kao od vlasti promovisano jedinstvo naroda, s krilaticama „Samo sloga Srbina spasava“ i „Da se Srbi slože i umnože“ što, kao što se pokazalo poslednjih decenija, rezultira samo nestankom Srba i okolnih naroda. Naime, dugotrajnim pregalačkim radom ruski naučnici uspeli su da izdvoje, izoluju genske vektore, tj. belančevine i aminokiseline, koji su plodno tle za razmnožavanje virusa praznine i nasilja prema drugima i sebi. Sintetisani materijal koji se nalazi u uređaju i dopunjuje se u zavisnosti od potrošnje, količine izloženosti gluposti, vezuje se za frekvencu emitovanih talasa molekularno srodne supstance prisutnih osoba i stupidnih govora, tako da njihova međusobna interferencija neutrališe potencijalnu opasnost i pretvara komponente u bezopasnu žutu tečnost koja se sakuplja u malom rezervoaru a koju možete koristiti i za zalivanje trnovitog cveća (Utrnula Ružica Serbika), žbunova i kaktusa. Ne preporučuje se za ishranu, zapršku ili začin.

U svakom slučaju neprijatni sagovornik doživeće neobičnu slabost, biće obeshrabren i rasejan a vi ćete osetiti dodatnu sigurnost i nevidljivu zaštitu od lupetanja i destrukcije u koje bi on hteo da vas uvuče. Sa smeškom i bez gubitka energije ćete se rastajati i od klasičnih, udžbeničkih idiota i manijaka. Zaboravite na bes, potištenost i tugu zbog ubilačkih budala! Ako ne budete zadovoljni u prvih nedelju dana, vraćamo novac!

Obratiti pažnju da su kontraindikacije moguće u slučajevima kada je kupac sklon onome čega želi da se oslobodi.

Zato, ako vas smaraju, naručite mailom odmah, ne budite glupi!

zbogompameti@gmail.com

narubupameti@gmail.com

Izaberite univerzalni model s podešavanjima ili samo za vas odgovarajući. Preporučujemo isprobane i efikasne sledeće modele: srbenda, patrijarhalac, ćiriličar, homofobik, hipsterik, anoreksik, bašmebrigić, avakser, bustrip, prička, komšijak, mamak i mnoge druge.

Posetite naš sajt s detaljnim katologom.

www.kakojelepobitiglup.com

Apsorberom gluposti protiv Dana mrmota!

Oceni 5