Ratko Mladić i Srbija

Balada o uzvraćenoj ljubavi

Aaraa 01 S
Relativizacija ratnih zločina, negiranje genocida i sistematska heroizacija i popularizacija masovnih ubica, ostaviće teške i duboke posledice po srbijansko društvo narednih decenija. Posledice pogubnog delovanja trajaće, kao i svako zagađenje, još dugo. Verovatno decenijama

Natrag na tekst

Komentari

Nikola Samardžić 23. novembra 2018., Danas

"Vučić je nakon izbora 2016. imao šansu da prekine pupčanu vrpcu koja ga i dalje vezuje ne samo za Šešelja, nego i za zajedničkog tvorca. Dok se zgražava Dačićevim bljuvotinama, umereniji deo javnosti podseća na ličnosti i veličine Titove diplomatije, koja nam je ostavila iste ove nesvrstane, samoizolacionizam i primitivizam. Jugoslavija u toku 45 godina nije uspela da postane otvoreno i slobodno društvo. Ovde nema ničeg, osim komunizma i nacionalizma, jedina dva legitimna mišljenja, okupljena sinergijom gluposti i zla. Takav je i rat albanske Prištine protiv srpske Koka Kole. Takav je bio i „Koka Kola socijalizam“.
Kentucky Schreit Ficken 24.11.2018, 00:37:39

http://trzisnoresenje.blogspot.com/2006/07/neka-razmiljanja-o-radikalima.html

Zaista bih voleo da upoznam te "genijalce", strance i našijence, koji su toliko drski bili kockajući se životima miliona ljudi kladeći se na Vučića da "nam može rešiti neke probleme". Jedna ogromna sujeta na čelu kamarile iz devedesetih. Klin se klinom izbija?! Ajde bogati! (Suma u koju su se kladili verovatno je bila simbolična kao što i dolikuje "doličnima", tj. bila je samo 1$, i upravo ju je ovih dana gubitnik prosledio dobitniku. Bojim se i da zamislim koji su tek kreteni ako je umesto jednog dolara to bio u stvari jedan evro. Zlo i naopako).
Kentucky Schreit Ficken 24.11.2018, 03:48:20


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar