Weekend Videos
Gluu 02 S

Photo: Scoopnest.com

Bez pozitivnog razmišljanja

Samo pozitivno: Svakom trendu dođe kraj, pa i trendu "pozitivnog razmišljanja". Razume se da nema ništa loše u tome što se neko oseća dobro, ali kada se to forsira, a u datom trenutku prisutne emocije potiskuju i maskiraju, dolazi do problema koji se naziva i toksična pozitivnost. Više o tome govori psihoterapeutkinja Kati Morton.

Uspeh i neuspeh: Maya Angelou je pobedila nezamislivo i vinula se do samog vrha. Njeno iskustvo je neprocenjivo, a njen život savršena lekcija o hrabrosti i upornosti.

Osoba iz komšiluka: Ovakvu osobu sreli smo sigurno u poslednjih nekoliko meseci. Samo jednom, ako ste imali sreće. I ako vi niste ta osoba. Kapljice se svuda šire, ali bitno je da se volimo i da smo pozitivni.

Čuvajte se rata: Protiv rata se ne bori oružjem, već ljudskošću i umetnošću. Ovaj kratki film prati marinca Romana Bacu, koji se protiv depresije i anksioznosti bori plesom.

Susret svetova: Pisali smo već o simpatičnim blizancima koji reaguju na stare hitove, a reakcija na Janis Joplin takođe je sjajna.

Yoga za lakše ja: Kanal Yoga With Adriene nudi sjajne časove joge, a danas vam nudimo 35 minuta vežbi za početnike.

Never Too Small: Mala kuća u dvorištu može da bude manja od onoga što može da se zamisli. Yardstix kuće su održivi domovi koji ne zauzimaju mnogo prostora, a nude sve što je potrebno.

Oceni 5