Prva nagradna igra XXZ magazina u saradnji sa Jugotonom
Denis&Denis

Photo: Lična arhiva/P.L.

Budite i vi program našeg kompjutera

U saradnji sa muzičkom izdavačkom kućom Jugoton (na hrvatskom: Croatia Records) poklanjamo pet CD-ova Denis & Denis „The Best Of Collection“, sveže izašle iz štampe.

Pet najduhovitijih čitalaca koji se jave na e-mail adresu petar.lukovic@xxzmagazin.com i napišu zašto baš oni treba da osvoje ovu nagradu, dobijaju CD grupe Denis & Denis i personalizovanu novogodišnju poruku Petra Lukovića. 

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju svi koji (još uvek) žive na teritoriji bivše SFRJ, ali i oni iz dijaspore ukoliko daju adresu nekoga ko je u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji ili na Kosovu. Da ne bude zabune, s tim nekim treba pre svega da se poznaju i budu u donekle dobrim odnosima.

Mailove na gorenavedenu adresu možete slati do nedelje, 24. decembra. Poželjno je da nas pratite na Facebooku, Instagramu i Twitteru ukoliko imate naloge na tim društvenim mrežama, ali nećemo cepidlačiti.

Pobednike ćemo proglasiti za sedam dana, u ponedeljak, 25. decembra, odnosno na gregorijanski Božić, u nadi da će vam paketići stići do julijanskog Božića ili kineske nove godine.

Neka igre počnu!

Oceni 5