SPC kodeks: Gej nije ok, pedofilija je ok

Crkva će biti najveći protivnik vlade Ane Brnabić

Popup 02 S
Imaće novopostavljena premijerka u Crkvi svog najmoćnijeg protivnika. Neće njene glavešine nikada pristati na takvo „bogohuljenje“. Držim da će pokrovitelji pedofilije u osveštanim vladičanskim domovima obogatiti svoje molitve i filipike po hramovima novom metom, paradigmom pogubnog uticaja zapada na zdravu, svetosavsku omladinu, koja svoju čistotu pred Bogom ne dokazuje kupanjem i kulturom, kako je to vladika Nikolaj teološki utemeljio. Bojim se da će to biti jedini ozbiljni protivnik vlade Ane Brnabić

Natrag na tekst

Komentari

Ne na tom nivou...

... Niti u toj ravni. Nije gay n.o.k., a pedofilija o.k., nego je o.k. ono što mi radimo, a ne ono što vi, rajo, radite! Nebitno je šta i čim se radite, niti kome gurate, nego da li pripadate innerparty ili ne. Koštunica, Pedofilije vranjski i Risto sotona ne izlaze na sud; Dobrica kalemar je tako dobar pisac, da po recima svog advokata može da ubije i ne robija, i za njih je nadležan samo sud njihove partije. To je bastion revolucionarne vlasti.
milivoje.R 25.06.2017, 21:47:25

Kada je SPC bila progresivna?

Žali bože prostora za ovaj dobar komentar. Ova bradata govna bi trebalo ignorisati jer nikada ništa dobra se od njih nije moglo čutili ili nedejmibože nešto pametno naučiti. Nema primitivnije hrišćanske crkve (pardon, sekte), nego što je SPC.
b.B 02.07.2017, 09:18:02


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar