Film „Neki drugi lik“ zatvara DOK
Neki drugi lik

Photo: DOK promo

Da li je moguće zvati se Džejms Bond?

„Neki drugi lik“ (The Other Fellow) odgovara na jedno pitanje: Da li je ikako moguće zvati se Džejms Bond? Film prati istraživanje identiteta kroz živote, ličnosti i avanture različite grupe muškaraca, pravih muškaraca širom sveta koji dele isto ime - Džejms Bond.

„Veoma sam oduševljen što ćemo srpsku premijeru filma imati na zatvaranju DOK festivala. Zahvalan sam našem distributeru MCF MegaCom filmu što je pomogao da se ovo dogodi i što mi je omogućio da dođem da predstavim svoj film u jedan od mojih omiljeni delova sveta. Nažalost u filmu nema srpskih muškaraca po imenu Džejms Bond, ali ako neko ovo pročita i želi da dođe na premijeru, častiću ga martinijem", izjavio je autor filma Metju Bauer povodom premijere na festivalu.

Na zatvaranju festivala DOK #5 biće uručene i nagrade najboljima. U okviru takmičarske selekcije dodeliće se dva priznanja: nagrada publike i nagrada žirija publike koji je sastavljen od tri ljubitelja filma koji će glasati za najbolji debitantski film.

Peti festival dokumentarnog filma DOK #5 održava se od 2. do 5. februara u mts Dvorani. Program festivala nalazi se na sajtu, dok se ulaznice za festival mogu nabaviti na blagajni mts Dvorane i online putem sajta.

Oceni 5