Weekend Videos
Undd 03 S

Photo: Pinterest

Da li je nekad bilo bolje?

Da li je nekad bilo bolje i zašto: Sa apetitima raste i hiperprodukcija, što neminovno utiče na pad kvaliteta - garderobe, uređaja i svega materijalnog, pa i kreativnosti i ostalih duhovnih dobara.

Duh revolucije: Pegah Ahangarani je snimila vrlo emotivan dokumentarac, a kako bi od zaborava sačuvala sve prijatelje i članove porodice koji su nestali tokom Iranske revolucije.

Objasniti (ne)objašnjivo: Muzika je umetnost koja spaja egzaktnost prirodnih nauka sa slobodom i inovacijom, a ono što čini ljudskim emocijama i biću teško je razumeti. Ipak, pokušajmo.

Anksioznost i kako se boriti: Stanja koja uznemiruju su naporna, pa troše dragocenu energiju. Rešenja postoje – važno je baviti se sobom.

Forever blue: Kako bi Blue Monday zvučao da je nastao pre stotinak godina? Možda se to nismo pitali, ali sjajno je što neko jeste!

Igrati se i živeti: David Lynch ima nekoliko saveta o tome kako se pospešuje kreativnost, ali ovde nije o tome reč – gledajte velikog reditelja u sjajnim momentima običnog života.

Može sve: Upoznali smo je još u Igri prestola, a sada je već jasno koliko je talentovana: Bella Ramsey ume svašta.

Oceni 5