Weekend Videos
Crnbl 04 S

Photo: Pinterest

Decenije nakon nuklearne katastrofe

Decenije nakon nuklearne katastrofe: Černobilj ne prestaje da intrigira, pa je tako jedna YouTube ekipa pre dve godine posetila područje visoke radijacije i napravila sjajan dokumentarni prilog.

Three Salons At The Seaside: Svašta se priča po frizerskim salonima, pa su mušterije kao na terapiji. Ovaj dokumentarac iz 1994. godine je pravo zlato i gleda se u jednom dahu.

Naslednici poremećaja: Succession se vraća na male ekrane poslednjom, četvrtom sezonom, pa je pravo vreme za analizu likova, i to sa psihološke strane, za šta je zadužena čuvena dr Ramani. Dočekajmo povratak familije Roy sa stilom i predznanjem!

Pozorište: Svaka pozorišna predstava je blago. Sad možemo da gledamo i one koje se više ne prikazuju, internet sve čuva.

Bogata zemlja, siromašan narod: Nemačka, čini se, više nije obećana zemlja ni za imigrante ni za domicilno stanovništvo. Zašto je to tako, razmatraju stručnjaci, ali i srednja klasa, te bogati i siromašni žitelji Nemačke. Pogodite kome je najbolje.

Škola života: Van Gogh je živeo bez novca, siromašan i odbačen. Uspeh je dakle zapetljana stvar, pa nema razloga za brigu.

Oceni 5