Hetero pride
Munnas 04 S

Photo: Facebook

Dolje na koljena

Deseci muškaraca pod vodstvom Vice Johna Batarela iz udruge Vigilare okupili su se kako bi u sklopu Svjetske molitve krunice na čast Blažene Djevice Marije od svete krunice molili za niz konzervativnih vrijednosti.

Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, jer je poznato da LGBT zajednica najviše ugrožava hrvatsku neovisnost i javni red, daleko više nego molitve pred bolnicama, pronevjere u INA-i i poslovni potezi Josipe Rimac.

Za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru. Za muškarce, da ni slučajno ne dozvole ženi bilo kakvu tjelesnu, emocionalnu ili financijsku autonomiju, da bježe od kućanskih poslova i odgoja djece kao vrag od tamjana, da svima oko sebe nameću svoje svjetonazore.

Za prestanak predbračnih odnosa, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova. Protiv bilo kakve prilike da se upozna vlastita žudnja, ali za život u sramu i okrivljavanje žrtava.

Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu. Za brigu o nerođenoj djeci, a ugnjetavanje sve rođene.

Za beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja. Za svećenike koji ne voze Mercedese, inkluziju u Crkvi i istrebljenje pedofilije.

Za duše u čistilištu. OK.

Srećom, molitva je prošla bez veće pompe i uglavnom uz porugu javnosti, ali je svejedno zabrinjavajuće da se ovakva manifestacija uopće dogodila.

*Prenosimo s portala Crol

Oceni 5