Weekend Videos
Boo 01 S

Photo: XXZ

Dragi, šta ti je?

Detinjstvo bez granice: Serija „Otkrića bez granica“ obogatila je mnoga detinjstva početkom devedesetih godina prošlog veka, a radilo se o animiranom serijalu u okviru kojeg je svaka epizoda predstavljala novu lekciju. Zurenje u ekran je imalo smisla.

Život na filmskoj traci: Jessica Lange je, kako sama kaže, „običnoj“ publici postala poznata tek sa serijom „American Horror Story,“ ali je njena filmska priča daleko složenija, te kreće 1976. kada se prvi put pojavila na filmu, i to u jednoj od verzija o džinovskom majmunu po imenu King Kong.  

Bljesak iz prošlosti: Oni koji bi da Louisa Armstronga gledaju i slušaju na televiziji sada to mogu na XXZ magazinu.

Istina i laž u seriji "Černobil": Ekipa Vanity Faira intervjuisala je Allu Shapiro, medicinsku radnicu koja se među prvima našla na licu mesta nakon eksplozije u Černobilu. Ovoga puta je svoje iskustvo stavila u službu ljubitelja serija, te ga upotrebila da odvoji realno od nerealnog u seriji „Černobil.“

Kad je Tina Turner snimala reklame: Vreme kada su velika muzička imena snimala obične reklame daleko je iza nas, ali je YouTube tu da nas podseti kako je parola „Seks prodaje!“ dugo bila deo marketinških strategija.

Ja hoću život: Kad smo već kod reklama ne možemo a da se ne setimo Nine Andrejević i sada već kultne reklame za parfem koja je, slobodno možemo da kažemo, bila jedan od najsmelijih detalja u seriji „Bolji život.“  

Oceni 5