Weekend Videos
Jonnay 04 S

Photo: Lična arhiva/Džoni Štulić

Džoni Štulić poklonio album "Filigranski pločnici"

Filigranski pločnici: Džoni Štulić, na YouTubeu poznatiji kao PETROVICPETAR, postavio je pre dva dana na tu platformu ceo Azrin album "Filigranski pločnici". Vikend uživanje može da počne!

Ples: David Bowie se1975. pojavio na televiziji, i zajedno sa pop ikonom Cher napravio nešto što obožavaoci nazivaju „svetim TV gralom“.

Film o Karlu Metikošu: Karlo Metikoš bi 8. februara napunio 80 godina. Podsetimo se filma o njemu koji je emitovan kako na televiziji tako i u sklopu brojnih koncerata Josipe Lisac.

Havana ili Jugoslavija: Devedesete su bile potpuno čudo, prepune uvrnutih momenata u popularnoj kulturi, a kada se na Miru Škorić nalepi kubanska muzika sve postaje jasnije. Satira.

Životne lekcije u 5 minuta: Često sa vama delimo mudrosti sa kanala The School Of Life. Njen tvorac Alain de Botton nedavno je gostovao u jednoj radio emisiji i uspešno sumirao neke životne lekcije u samo pet minuta.

Parazit na bis: „Parasite“ je jedan od najboljih, i vizuelno najfascinantnijih filmova 2019. godine, pa tumačenja nikada dovoljno.

Najbolji prijatelj: Već znamo da su psi vrlo dobri saputnici, pa i u posebnim okolnostima. U ovom videu se vidi kako specijalno obučeni labrador pomaže vlasnici koja živi sa autizmom. Fascinantno!

Oceni 5