Weekend Videos
Flagg 02 S

Photo: Pinterest

Generacije u raljama života

Rat generacija: Pored svih naših i globalnih problema, trenutno prisustvujemo ratu između generacija Y i Z, odnosno takozvanih milenijalaca i zoomera. Rat se odvija na društvenim mrežama, jako je zabavan u svojoj besmislenosti, ali je i važan društveni fenomen. Ako hoćete da budete u trendu i shvatite šta znači termin "cheugy", pogledajte video.

Zlarin: Nedaleko od Šibenika se nalazi ostrvo Zlarin, koje i danas nazivaju „dobro čuvanom letnjom tajnom“. Leto je lepo, na ostrvu je još lepše.

Murdur Durdur: Ekipa emisije Saturday Night Live napravila je sjajnu parodiju na "Mare of Easttown", uz poseban osvrt na specifični delco akcenat, kao i na ulogu Kate Winslet. I ona sama je oduševljena skečom.

Živeti sa nomadima: Novinarka BBC-ja Kate Humble napravila je seriju dokumentarnih reportaža o vremenu koje je provela sa nomadima u različitim delovima sveta. Dragocene lekcije o različitosti dolaze iz Mongolije, Nepala, Sibira, Avganistana.

Kao na filmu: Parodijama nikad kraja, pa je zato tu i ona na stare filmove iz zlatnog doba Holivuda.

Mačka protiv zaborava: Internet je sastavljen od mačaka, tvrde oni koji mnogo vremena provode gledajući baš ovakve sadržaje. I am Maru je video koji je ojačao taj trend.

Cariño: Ljubav je hrabrost, ljubav je vidljivost, ljubav je crtani film.

Oceni 5