Sat otkucava
El. trotinet S

Photo: Meridianbet

Iskoristi poslednju šansu da osvojiš električni trotinet

Ostalo je još malo vremena! Fantastično takmičenje u kladionici Meridian uskoro dobija epilog.

Naime, kako je danas poslednji dan takmičenja, ujedno to je i tvoja poslednja šansa da ugrabiš neku od spektakularnih nagrada koje je kladionica Meridian spremila za tebe.

Sportsko klađenje u Meridianu jeste iskustvo koje ne smeš da propustiš. A da bi postao dobitnik električnog trotineta, potrebno je samo da se registruješ na sajtu kladionice Meridian i da uživaš u sportskom klađenju.

Počevši od 15. avgusta, ukoliko se registruješ na sajtu Meridiana, imaš šansu da uzmeš 500 dinara i električni trotinet. Pored registracije, potrebno je da odigraš najviše tiketa na sportskom klađenju i brojevima - i električni trotinet je tvoj!

Nagrade su više nego primamljive – prvo mesto osvaja električni trotinet, drugo 10.000 dinara, teće 5.000 dinara, a četvrto i peto 1.000 RSD bonusa!

Pravila su krajnje jednostavna. U takmičenju učestvuju svi tiketi odigrani na sajtu ili aplikaciji Meridiana. Pobednik mora imati najveći broj odigranih tiketa na sportskom klađenju i/ili brojevima na ukupnom nivou.

Pogledaj rang listu koja se redovno ažurira i proveri da li si blizu glavne nagrade!

Ne zaboravi da sve može da se promeni u jednom danu, a večeras će tačno u ponoć sat otkucati i označiti kraj takmičenja koje traje već mesec dana!

Iskoristi poslednju šansu da preokreneš igru u svoju koristu – postani pobednik!

Oceni 5