Muharem Bazdulj: Teorija fiziološkog rastvora

Ne zanima me ovde hronologija slučaja, ne zanimaju me pravni argumenti jedne ili druge strane, pisalo se o tome svakako i pisaće se još više, zanima me odgovor na pitanje koje su u javnosti već postavili Aleksandar Mandić i Radmilo Armenulić, a to je: šta je Novaku uopšte trebalo da se sudi sa Australijom, da dopušta tamošnjem državnom aparatu da ga maltretira, kad već nije morao? Mogao je sam da se vrati. Više on treba Australijan open-u, nego što Australijan open treba njemu. Pa on je taj turnir osvojio devet puta, a prvi njegovi pratioci – na toj večnoj listi – Roj Emerson i Rodžer Federer imaju po šest titula. Da se igra Australijan open do Sudnjeg dana, niko nikad neće prestići Đokovića. I tu se vraćam na pesmu. Hteo je da igra, hteo je da pobedi i hteo je pravdu. Uostalom, ako se zaista plaši vakcine kao takve, odnosno štete koju bi mu eventualno mogla naneti, on je, pre nego iko drugi, mogao udesiti da mu se ubrizga fiziološki rastvor, a da na sertifikatu piše šta on poželi da piše.

18.01.2022.


Natrag na izjavu

Komentari

Jedan

antivaxer ispranog mozga, a drugi propali analitičar ispranog mozga. Ko zna za šta su dobri? Ne ide to vama, ostavite se ćorava posla.
dino.G 19.01.2022, 12:28:39

Bazdulj Muharem - majstor falsifikata!

Srećom po sebe NovaX nije falsifikovao fucking sertifikat jer bi to potencijalno moglo da bude vrlo nezgodno. Uostalom, zbog "pravovremenog razboljevanja" to i nije bilo potrebno. Sve ostalo što se desilo je samo tužna potvrda o tome kakvu je glupost odvalio zaboravljeni otac nacije Zlobica Ćosić kada je napisao kako Srbi lažu na kreativan, maštovit i inventivan način i kako je to laganje potvrda njihove urođene inteligencije. Laganju još dodaj i Đokovićevu narcisoidnost i ništa bolje i nije moglo da se desi od onoga što se desilo. Kad se sve sabere dobro je i prošao, ako se na ovome završi. A neće!
ajemsasa._ 19.01.2022, 16:56:54


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar