Božidar Zečević: Na pravoj, agresorskoj strani

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Vlade Srbije, rekao je: „Srbija neće postati deo kolektivne antiruske histerije… Nismo stali mirno i poslušali naređenje NATO-a, nismo uveli sankcije Rusiji. Nećemo otimati imovinu Ruskoj Federaciji, nećemo rusku decu izbacivati iz škola, a Ruse iz restorana, nećemo zabraniti nijedan ruski medij.“ Dva dana posle zabrane na istoj RT televiziji i na istom „Sputnjiku“ mogla je „tante Ushi“ da vidi i čuje masovni odgovor srpskog naroda na ulicama slobodarskog Beograda na njenu intoksikaciju, koja je, kako je i predvideo Gutijeres, imala totalno kontraproduktivno dejstvo. Ostaje još da se čuje i glas direktno ciljane Evrope koji ćemo, ruku na srce, strpljivo počekati.

14.03.2022.


Natrag na izjavu

Komentari

Negdje od

devedesetih tvoj grad nije slobodarski, a bio je nekada. Onda ste ga vi ogradili bodljikavom žicom mržnje. Tante ushi.
dino.G 14.03.2022, 18:46:51

A šta je tu novo?

S 400?. A da, nije, LOL. Kupi sva četri, sinko, neće da se baci, da parafraziram onu gospodju iz prodavnice venčanica u filmu "Mi nismo andjeli". Ako te ne spiče Ameri, Rusi hoće - garant. Ne vole države koje sa njihovim naoružanjem idu u EU, da ti citiram Rusko ministarstvo i Putina. Samo se naš bivši ministar kasno setio, sad se pegla pred izbore, kao da će neko da glasa za njega. lol Umalo da svi izginemo od njegovog ministovanja. Pa dobro, nismo svi. Samo ko će da plati onaj cirkus? Šta da se radi? Nije nam prvi put, što reče Zoran kesić. Jebao ga političko materinski šišmiš koji ga je smislio, jednog Jula u mesecu Julu. Uvezi još neki antiraketni, pls! Pls! Preklinjem te. :)
gabrijela.j 15.03.2022, 22:19:55

protivavionski i antistrateski

ma i ja sam već prolupala, slušajući budalu. Daj im povod, šta te briga. Najajači si. samo je Putin daleko... mah, mah...prc
gabrijela.j 15.03.2022, 22:56:00


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar