Vladimir Đukanović: Novak Đoković je izdajnik i psihopata!

Navijati za zemlju koja je proterala srpsko stanovništvo, koja veliča ustaštvo, čiji igrači uz ustaške pesme proslavljaju svoje pobede, za zemlju u kojoj naš narod ne može da piše ćirilicom. Navijati za jednu takvu reprezentaciju se graniči sa ludilom. Ti ljudi su zreli za ludnicu, potpune psihopate, prema takvim nikada neću da imam poštovanja i tu uključujem i Novaka Đokovića.

10.07.2018.


Natrag na izjavu

Komentari

Нелустрирани мали од Шешеља.

Па кад му је шеф му мали од Шешеља тако навео. И сам је рекао да за Хрватску не може да навија.
mio.K 10.07.2018, 18:29:00

Pljuj

Gnjido, minijaturna. Dok ne krepas neces imati znacaj velicine stidne dlake. Pljuj i gledaj kako se igra za domovinu, takvim ustvama to je gorka pilula za progutati. Kako objasniti deci koja gutaju svaki potez Kockastih da je to Hrvatska Fudbalska Velesila. Heresy.
dino.G 10.07.2018, 20:01:00

Cuj !

Autizam bez granica ! Prigovarati Hrvatskoj ustasluk, a olako prelaziti preko vlastitog cetnikluka! Prigovarati drugom fasizam a ne vidjeti svoj, u svom sokaku! Reci cu Vam, Srbijanci: nema nitko gori od vas.
agnesa.H 10.07.2018, 20:13:41

"Reci cu Vam, Srbijanci: nema nitko gori od vas."

Svako ko se malo razume u srpsku politiku zna da je Vladimir Đukanović - Đuka primitivna rasistička budaletina. Inače, ovde se stvari uvek razvijaju na isti način. Prvo Aleksandar Vučić nešto odvali, u ovom slučaju kako ne bi mogao da navija za Hrvate pa da i hiljadu puta igraju sa baćuškama, a onda tu glupost dalje razrađuju "besni psi" Aleksandar Vulin, retardirani Đuka ili onaj moron Rističević. Ima ih koliko hoćeš. Ali to nije razlog da napišeš ovako nešto. Ovom mrziteljskom izjavom si se spustila na njihov nivo, pa ti sad vidi!
ajemsasa._ 11.07.2018, 12:58:06

ajemsasa

O, nisam. Vidi , jarane, sa e-novina: Danas je 11.juli.Nitko u Srbiji osim Cede Jovanovica, Bojana Tontica, Zena u Crnom, Kandic i Biserko, nije spomenuo sto se danas desavalo u Srebrenici, a sto prije 23 godine. I nema nitko gori od Srbijanaca.Vjerujem da ces postovati moje gorko iskustvo sa Srbijom.
agnesa.H 11.07.2018, 21:46:12

Smrt fasizmu !

Veliko postovanje Inicijativi mladih Srbije, koji su danas okrecili plakate s likom Mladica, i koji su u parku pred Skupstinom razvili transparent s natpisom:"Nikada necemo zaboraviti Srebrenicu. Postovanje svim ljudima u Srbiji koji imaju snage misliti i suprostaviti se. Je li to druga Srbija, ili nesto drugo, ne znam. Ali znam da je otpor atomiziran i mali.
agnesa.H 11.07.2018, 22:13:03

agnesa.H,

kad u priču o primitivnom Vladimiru Đukanoviću i njegovim podlim lupetanjima uvedeš Srebrenicu svaka dalja rasprava staje bar što se mene tiče. Jedino ću odgovoriti na tvoju konstataciju(pitanje) da ću(odnosno da li ću) poštovati tvoje gorko iskustvo sa Srbijom. Da, poštovaću ga kao što sam to uvek i radio. I to ne zbog tebe(bez ljutnje) i ne čak ni zbog Srebrenice već zbog toga što se trudim da budem pristojno ljudsko biće i ispravan čovek pa drugačije ni ne mogu. Utoliko mi smeta tvoja ponovljena tvrdnja da "nema nitko gori od Srbijanaca". Jer rođen sam u Beogradu i živim u Srbiji pa sam samim tim i ja jedan od tih zlih, najgorih Srbijanaca, kako ti kažeš. Veruj mi da to nije način da se prevaziđu problemi. Ako ne prestanemo da se mrzimo i nazivamo jedni druge najgorima na svetu za nas nema nikakve nade. Jednostavno je tako!
ajemsasa._ 12.07.2018, 11:56:01


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar