Srpski intelektualci: Zaigrao Putin i pred našom kućom

Vest da direktoru Instituta ruske civilizacije, predsedniku prezidijuma MSOO «Sveslovenski savez», doktoru ekonomskih nauka, naučniku i piscu Olegu Anatoljeviču Platonovu 6. novembra počinje suđenje u Moskvi, srpska javnost je dočekala sa nevericom i neskrivenim čuđenjem. Teško je razumljivo da se u godini obeležavanja stogodišnjice strašnog zločina nad svetom carskom porodicom, sudi čoveku koji je i u srpskoj javnosti prepoznat kao simbol ruskog i svepravoslavnog duhovnog preporoda. (...) Pošto je skrivenim organizatorima progona Olega Platonova cilj da unesu razdor između patriota i vrhovne vlasti, od pravosudnih organa i od predsednika Rusije, Vladimira Vladimiroviča Putina, očekuje se da u okviru svojih ovlašćenja zaštite, ne samo ličnost velikog duhovnog pregaoca, već i rusko društvo od predrevolucionarnih deoba i smutnji.

06.11.2018.


Natrag na izjavu

Komentari

Znalac. Intelektualac. Sam je sebi stranac. (Petar Luković: Petar Luković o masovnom okupljanju svih šest srpskih intelektualacahttps://www.xxzmagazin.com/znalac-intelektualac-sam-je-sebi-stranac)

Šest ljutih srpskih intelektualaca Zbrisalo u svet Jedan se izgubio Ostalo ih ... Pet ljutih ljutih srpskih intelektualaca Lete kao leptiri Jedan pao u bunar Ostalo ih ... Gle četiri srpska intelektualca Bes u njima vri Jedan puko od muke Ostalo ih ... Tri ljuta srpska intelektualca A protiv njih ja Jednog sam zviznuo Ostala su ... Dva ljuta srpska intelektualca A pogled im ledan Jedan se okliznuo Još ostao ... Jedan ljuti srpsli intelektualac Postao je medan Prosto se istopio Ostao ... U svakom pogledu Prošla me je strava Sad je sve u redu Moze da se ...
Kentucky Schreit Ficken 06.11.2018, 21:06:52


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar