Goran Petronijević: Kad okupirani okupira okupiranog

Mi nismo država, mi smo državno-pravni prostor sa šansom da postanemo država. Evropa je okupirana. Evropska unija kao takva nije evropska EU, ona je vašingtonska EU…./…/ Ja sam, davno još govoreći protiv EU, protiv takve, vašingtonske EU rekao, da bi ljudi lakše mogli da shvate ovo doba, kompjutersko doba, rekao sam – sve je to kao jedan kompjuter, miš i tastatura se nalaze u Vašingtonu, hard disk se nalazi u Londonu, a u Brislu se nalazi štampač i ekran. Toliko Evropska unija odlučuje o sebi. Znači, Evropska unija je napravljena da bi anglosaksonski faktor okupirao Evropu, i držao je pod okupacionom vlašću iz Brisla. U Brislu postoji 35 hiljada skupo plaćenih birokrata, preko kojih Vašington i dan-danas drži Evropu pod jednom vrstom meke okupacije. E sad, pošto su nas dali u nadležnost Evropskoj uniji, mi sad nismo okupirani direktno od Vašingtona, nego smo okupirani od Brisla koji je okupiran od Vašingtona. Znači, mi smo okupirani od okupiranog. Mi čak nismo imali čast da budemo direktno okupirani.

07.11.2018.


Natrag na izjavu

Komentari

"sve je to kao jedan kompjuter, miš i tastatura se nalaze u Vašingtonu, hard disk se nalazi u Londonu, a u Brislu se nalazi štampač i ekran".

Budale, pogotovo ako su "osebujne", nazivaju to okupacijom, oni drugi, pametniji, dobrodošlom globalizacijom. S tim u svezi zamolio bih da "angloskskonski faktor" dopela još koji Džon Dir traktor k meni u Severnu Srbiju. Ta, to je jedno, dizvinete, čudo od makine!
Kentucky Schreit Ficken 07.11.2018, 17:28:33


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar