Srpska pravoslavna omladina: Osmi mart, jevrejska podmetačina

Osvešćenje je došlo devedesetih godina kada je jedan deo našeg naroda gledao na 8. mart kao na komunistički praznik. Nažalost veći deo populacije ipak obeležava primitivno i glupo ovaj praznik koji nam je nametnut sa strane. Klara Ajzner poznatija kao Cetkin, Jevrejka (zar ste sumnjali) komunistkinja iz Nemačke uvalila nam je još jedno njihovo „kukavičje jaje“, „praznik“ 8. mart, kasnije od strane komunista prozvan „međunarodnim danom žena“. Na taj dan (1909.) desile su se nekakve demonstracije žena Amerike. (...) Istina je jednostavna, Klara Cetkin i njene jevrejske „drugarice“ jednostavno su za praznik feministkinja Evrope i Amerike uzele datum iz jevrejske istorije. Radi se o PURIMU (pur = kocka) koji je pokretni jevrejski praznik i ne pada svake godine u isti dan, ali se pada otprilike oko 8 marta. Purim je jevrejski prolećni praznik kojim se proslavlja persijsko-midska kraljica Jestira, jevrejka, koja je omogućila jevrejima pokolj nad hiljadama većinskih nejevreja, uklanjanjem carskog savetnika Amana, razotkrivača jevrejske zavere.

08.03.2019.


Natrag na izjavu

Komentari

Srecan 8. MART, Sandri i Mariji.

Da sto manje rade, a da dobijaju vecu platu, da se odmore ne samo kad su bolesne ili nemaju posao. I srecan Osmi mart i meni. I to je, bre, svetinja, crkva maltene. Da se nasi glasovi cuju. I nas i nasih partnera i nase dece. Obzirom na primanja mozemo jedino da gledamo neki film sa Pirate Baya, ako i kad nadjemo vremena za kulturu. A imamo i pravo na veroispovest, ako su neki zaboravili, a izgleda da jesu. I da ne slusamo o ugrozenom srpstvu i dan i noc, ce poludimo, vlast izgleda vec jest. Ugrozeno srpstvo je pobilo ni sam Bog ne bi znao koliko i Srba i nasih komsija, i opet bi, izgleda. Jos nam i preti! Ja cu da gledam Lord of the Rings. dosta mi je ludaka na vlasti i Mordora u Kragujevcu. Nek se javi sledeci ako je iole normalan. Ma moze i Tadic, samo da ponese one lepe kosulje sto se vezuju straga. Srecan 8. mart, Srbijo!
gabrijela.j 08.03.2019, 22:58:34

Bravo

Bravo Gabrijela, tako jasno, iskreno i pošteno. A ovaj pravoslavni uvodničar, on je promašio "ceo fudbal", ne vjerujem da je slučajno, niti iz neznanja, već iz najobičnije želje da se drugima nanese zlo. Nije usamljen, ima takve braće po uružju dosta, ali se mi njih ne bojimo, uvijek su na kraju pobijedili hrabriji i pošteniji.
darko.Be 09.03.2019, 20:47:02

I jos nesto, posto je prosao 8. mart

Prvo, hvala, Darko. Drugo, autonomija Vojvodine koja je ovih dana postala tema se dovodi u pitanje. A ona je osigurac protiv srpskog nacionalizma. Zato je mnogi nacionalisti napadaju. Kako je nastala Autonomija? ////II. VOJVODINA U JUGOSLOVENSKOJ DRŽAVI Slom Austro-Ugarske, prisustvo pobedničke vojske Kraljevine Srbije i savezničkih trupa na tlu Južne Ugarske, te volje srpskog, hrvatskog i drugog slovenskog stanovništva, kao i volja velikih sila, omogućili su da se ovo područje, 1918. godine, otcepi od Ugarske i pripoji Srbiji, odnosno Jugoslaviji. Činjenica da Vojvodina nije anektirana, već da je izjašnjavanjem Skupštine, kao političkog tela i reprezentanta stanovništva, samostalno odlučila o svom državno-pravnom statusu, potvrđuje da je Vojvodina na samom početku uvažena kao samostalni politički činilac kome je, od strane međunarodne zajednice i od strane Srbije, priznato pravo da odlučuje o svojoj sudbini.///// *Vojvodjanski klub Autonomije su postojale da se spreci divljanje nacionalizma. Pa nije ni Tito bio glup, inace bi ih licno ukinuo. Poslednji pozdrav od Marsala. Iz groba vam se smije.
gabrijela.j 10.03.2019, 00:20:52


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar