Miroslav Lazanski: Svaki je Srbin Radovan, ja posebno

Izraelski stručnjaci su analizirali i rekli da nije bilo genocida oko Srebrenice, ali ovaj Haški sud, pošto je politička tvorevina, on sudi na osnovu političkih stavova Zapada, prema sudu centara moći na Zapadu. Advokat Toma Fila predvideo je da će danas biti izrečena oštrija kažna nego što je bila prvostepena i dobro je prognozirao. Presuda Karadžiću je savršeno uklopljena u scenario pritiska na Republiku Srpsku i sa zahtevom da se uđe u NATO, ali i pritisak na Srbiju po pitanju Kosova. Oni žele da kroz ovu presudu Karadžiću pokažu da je celokupna Republika Srpska genocidna tvorevina, to im je namera i od toga ne odustaju i ovo je samo deo tog scenarija. Ovime se i svi Srbi etiketiraju da su genocidni, a kroz presudu ide i poseban pritisak na Srbiju zbog Kosova.

20.03.2019.


Natrag na izjavu

Komentari

https://www.youtube.com/watch?v=kmdSD0p7TzE (Вучић хоће грађански рат! (Скенирање) - Санда Рашковић Ивић и Срећко Ђукић)

Preslusah i bez RTS-a! Dijagnoza: Mrs u 3 L.P.M! Van toga, omogucite svim pretplatnicima javnog servisa da bleje u ovu glupacu i njene satrape, molim vas! Jadovanu zelim da se nikada ne vrati u ovu jadnu zemlju, ni onu u komsiluku. Gde su mi filmovi? Umalo cir nisam dobila zadnjih dana. PTSP od vremena Milosevica, pocevsi od 1989-e.
gabrijela.j 20.03.2019, 19:56:52


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar