Boško Obradović: O, Bojana, zašto nisi Julija?!

Kad sam imao 18 godina bio sam zaljubljen u Bojanu Maljević zbog kultnog filma "Ni na nebu ni na zemlji" - manifesta svih naših moralnih i društvenih propasti. Možda sam luzer kao moj kolega Stole iz tog filma i sve stavljam na kocku, ali ne mogu da se pomirim sa tim da živimo u laži.

22.03.2019.


Natrag na izjavu

Komentari

Drzim se podalje od Politke & politike od dolaska GOSPODARA

jerbo znam kud vodi nacionalisticko ludilo. GOSPODAR u Predsednistvu, pre neki dan, je licio na one ludake samoubice koje uzmu taoce (Stefanovic dusu dao za ulogu) i preti da ce sve pobiti, na kraju i sebe. To nije osoba koja je sposobna, ni dostojna da vodi bilo koga bio gde. Sudeci po snimcima, krenuo je da nas skupa vodi na onaj svet. Vojska se ogradila od GLAVNOKOMADUJUCEG (da li da mu Vulin pojasni), policijski sindikat je bio na protestu, protiv Vucica, studenti zavrsili na robiji, kao i obicno. Vucic se odrekao Ustava, bez referenduma. Nista vise nije nejasno. Mah, mah, ode jos jedan ludak sa vlasti. Bogu hvala, ni prvi, ni poslednji. Jedan se otegao, drugi se protegao. Bivsi DS ce da vaskrsne, jerbo protesti bez stranke su uzaludni, kao sto smo i videli. Gradjanski neposluh do izbora! Nije prvi. Mazanija ociju precestim izborima izgleda nije urodila plodom. Bravo za Boska! Tadic je bar dobrovoljno otiso sa vlasti, na izborima. Ovaj ce izgleda biti povuci, potegni. Vece je pitanje zasto se Vucic zakacio za Bojanu. Izgleda da ni on vise nema na koga da se pozove.
gabrijela.j 22.03.2019, 22:00:15

E, prebrojali. ;-)

Niko nema 5 miliona. Ni vlast, ni nazovi opozicija. Taman da se skupe i setaju zajedno. LOL Do novih izbora, adio. Ne budem ni ja setala sa Lecicem, Tadicem, Djilasom, Zivkovicem, pa ni Vucicem, Popovicem bla, bla... A ponajmanje sa Sergejem, Maljovickom i ostalim radioaktivnim materijalom zaostalim iz DS-a. Narocito jer servirate i ludake iz DSS-a.
gabrijela.j 23.03.2019, 23:43:51


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar