Božidar Zečević: Srpski zločini su plod pokvarene mašte

Ako nam je već stran i dalek naš rat, mogli smo da se latimo jedne kolosalne teme koja je našla svoje mesto u ovom filmu. Sećamo li se šta je oprezni britanski general Džekson odgovorio svom pretpostavljenom, američkom generalu Klarku kada mu je naredio da od Rusa preotme Slatinu: “Neću da zbog tebe počnem Treći svetski rat”? Barem to smo mogli da pretvorimo u svetsku filmsku priču, ali ne, mi danas, posle dvadeset godina, čuvamo obraz diletantu i zločincu Klarku i snimamo filmove o - izmišljenim srpskim zločinima!

25.03.2019.


Natrag na izjavu

Komentari

Da li vi hocete izbore ili moju glavu?

Da li Alexandar poziva na sopstveno ubistvo? Ijao, mogu ja ovako do sudnjeg dana. :-) Demokratske izbore, majstore!!! Moze i Seselj da mu nacrta. Demokratski izbori podrazumevaju da mogu bez straha da pridjem glasackoj kutiji. I da glasam bez straha od odmazde navijacke skupine, koju ovaj sakuplja oko biralista. Nije referendum ili izbori vas seljacki skup, vec se odrzava na biralistima na kojima mora da caruju pravo i sloboda. I tacnost!!! A kojima prethode, kao u predigri, obracanja stranaka, kojih nema. Nadalje, da se ne pozivas na narodnu volju, jerbo ce uskoro motke da rade, a ni glava nam ne bi bila mrska, narocito od satrapa koji nam je mladost popio. I tu vodu sto placas, to je nasa krv, majstore!!! Smanji dozivljaj, ne zeli te vise niko! Osim Jutke. :-) Svakih 6 godina po jedan ludak, kao da smo ukleti. I ocu Tadica! I sta ces mi sad!? I Boska i Sandu!? Dobro da ne vlada u Egiptu, ovaj bi i piramide rusio. Ne, ozbiljno, mozda im stavljaju nesto u vodu u predsednistvu. Ja bih Vesica pustala da kusa prvi predsednicku vodu. I da te ubijemo, pa da odgovaramo kao za Dragu Masin..., i za Djindjica i za Milosevica, i za Stambolica. Cek, bre, je li neko odgovarao? ;-) LOL
gabrijela.j 25.03.2019, 15:18:34

Nije ni meni Bosko prvi izbor.

Ima kome ce biti. Mariniku Tepic bih, pak, ja rado slusala, Zivkovica manje rado I tako dalje. Ej, zavrsicemo pod tepih bombama zbog tebe, Bujosevica, Dacica, Vulina, Mitrovica i batinasa. Tornjaj se, bre, sa vlasti. I slusam, na YT, ali pola drzave ne zna ni komp da ukljuci. Jos kad napadose Nikolu Koju da nece dobiti novac ako ne snima patriotske filmove, tri dana su mi se ruke tresle. I jebao te Putin, vise voli Boska, u ta ta!. /On je umislio da je glavni urednik, Petar Lukovic, recimo. Puj, puj, daleko bilo. A mi smo mu zaposleni. Spasavajte nas. E zato on ni vas nije saslusao, i odbio da donese bilo kakve zakone koji bi vam bili u korist, bar pokojnim e- novinama. On im je licno presudio. Ljigavac, Golum.
gabrijela.j 25.03.2019, 15:40:42


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar