Jovan I. Deretić: Hajde da ratujemo s Albancima, nismo odavno

Rešenje za Kosovo je samo jedno. Priznaćemo Kosovo ono što jeste, a to je autonomna pokrajina kao sastavni deo Republike Srbije. Ukoliko to Albanci ne prihvataju, onda nam preostaje jedno jedino rešenje, a to je rat. Na drugačiji način to ne može da se reši. Poslednje albansko ‘oružje’ koje upotrebljavaju protiv Srbije je Amerika i oni se na nju, kao veliku svetsku silu, oslanjaju kako bi oteli Kosovo kao deo Srbije.

07.05.2019.


Natrag na izjavu

Komentari

https://www.youtube.com/watch?v=aJ0sIny4NTQ (UNIVERSAL SOLDIER 4 Trailer)

E pa, dok briselska aministracija ne smisli kako se vraca iz mrtvih, moze li Jerkov da ukljuci rashlane sisteme. Uzivajte u letu, ja hocu, sto rece Gazda iz serije Bitange i Princeze. Napredeni ne moraju ni da se vracaju u Skupstinu, bice im dovoljan i onaj sator koji ce im Boskic rado ostaviti u amanet. Brankici Stankovic se smesi nevidjen provod po gradu duhova koji od miloste krstavaju Beograd na vodi. A je li ovaj nas najveci, makar da dovodimo turiste? Enjoy! U pravim filmovima. He, he, ima reklamnu agenciju da otvorim, sve mi bolje idu ovi slogani. Mah, mah.
gabrijela.j 08.05.2019, 15:47:57

https://en.wikipedia.org/wiki/Scott_(name)

Umalo da zaboravim. Kao zrtva politike pade i pravopis, engleski, kao i srpski (RIP, pocivali u miru). Neverne Tome mogu da preslusaju intervjue sa glavnim glumcem gore navedenog filma. Kako je ime Skot izvorno izvedeno od imena drzave i nacije, pokrstismo i neduzne Škote. Bitno da je Seselju bolje. Izvinjavamo se americkom ambasadoru, nije do njega. Mi smo idioti.
gabrijela.j 11.05.2019, 18:14:09

Skotovi

pardon.
gabrijela.j 11.05.2019, 18:15:06


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar