Weekend Videos
Done2

Photo: thequeerfrontier

Iznajmljujem četiri zida

Nije homofobija što me noćas ubija: Šta bi bilo kad bi se sve preokrenulo? Vreme je da pažljivo poslušate ono čega su vam inače puna usta.

Yugo van granica: Dokazuje se iz dana u dan, štaviše, iz decenije u deceniju, da je zlatno doba našeg čuvenog ugleda i imidža u svetu prošlo, ako je ikada i došlo. U svakom slučaju, Yugo kao jedan od simbola Jugoslavije je uprkos svojim manama prelazio granice i čak i u SAD-u imao svoje kupce.

Šta rade naše drag kraljice: Agelast podcast je ugostio kraljice Karma Geddoniu i Ditu Von Bill, a to je uvek velika stvar.

Suprotnosti razgovaraju: Test ličnosti u komičnoj interpretaciji Franka Jamesa je sve bolji i bolji, naročito kada suštinski različiti tipovi imaju interakciju.

Najmisterioznija knjiga: Na 240 strana sačuvano je mnogo tajni, a u pitanju je knjiga koja je, kako se procenjuje, nastala oko 1420. godine.

Encore: Potpuno uživanje u seriji Difficult People moguće je kad se pogleda intervju s glumcima Julie Klausner i Billijem Eichnerom i producentkinjom Amy Poehler - polilog koji se brzo pretvara u monolog, razgovor koji u trenutku postaje komični skeč i stand up. Neprocenjivo!

Šuma peva, šuma blista: jedan šumar je zaslužan za to što se jedna šuma smeje, a u pitanju je oblast u Oregonu, između gradova Willamina i Grande Ronde.

Oceni 5