Jugoslavenske željeznice na 13. kilometru

Jedino empatija za patnju drugog može spasiti ovu zemlju od novih krvoprolića

gostović
Kao i uvijek na susretu veterana, kojeg organizuje CNA, vidio sam stare, poznate i drage face, i nova lica. Doboj je bio čist i infrastrukturno sređen. Na širokom, dugim ulicama bila je ljetna vreva, djelovalo je kao da rata tu nikada nije ni bilo. Onda smo imali cjelodnevno putovanje po ratištima i mjestima stradanja, gdje su ratovale tri vojske, i stradavali pripadnici tri naroda

Natrag na tekst

Komentari

Bosna

zeleni tepih predivnih motiva, natopljen krvlju uglavnom nevinih. Sve ce to jednog dana prekriti ruzmarin, snegovi, i sas.
dino.G 17.07.2017, 18:54:25

Isti osjećaj

sam imala kad smo zalutali na Vlašiću idući od Skender Vakufa u Travnik. Krivo skretanje i vozimo se uskom cestom po prekrasnom Vlašiću. Negdje pred vrh, našli smo proširenje i odlučili stati i uživati u pogledu na kanjon neke rječice. Okinuti koju slikicu i tkve turističke sitnice. Na jednom drvetu opazimo mali vijenac, s bijelim trakicama. Prva pomisao mi je bila da je netko stradao u prometnoj. Odem i pogledam što piše. Nevinim žrtvama na Korićanskim stijenama. Trenutno sam se smrzla. Tolika ljepota i takav zločin. Potpuno nepojmljivo. Strašno.
vipera.V 18.07.2017, 15:14:23

Bosna je i dan i noc ;Aggy

Nespojivost ljepote prirode i zla. Nazalost, u Bosni je to spojivo.Iracionalna zemlja s iracionalnim ljudima.
30.07.2017, 21:49:17


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar