Ljubav je uvijek u pravu
Diskrii 03 S

Photo: liu.se

Kabaretski show s LGBT ljubavnim pričama

Naime, kako kulturni projekti (pogotovo ovakvog tipa) u Hrvatskoj ne mogu računati na pomoć države, ovi ljubitelji kazališnih, glazbenih i plesnih umjetnosti odlučila je prikupiti sredstva putem popularne platforme Indiegogo.

Kako sami kažu, kroz ovaj show namjera im je educirati ljude u Hrvatskoj i pokazati im kako prihvatiti i cijeniti jednakost bez obzira na seksualnu orijentaciju, nacionalnu i religijsku pripadnost ili rodni identitet te potaknuti mlade umjetnike na vlastiti izričaj i naučiti ih kako da se bore za svoja uvjerenja, kao i kako da pokrenu vlastite projekte.

Poručuju kako ne mogu uspjeti bez pomoći drugih ljudi jer im sredstva trebaju za materijale od kojih sami šiju kostime i izrađuju materijale za set. Vašu pomoć trebaju i za najam prostora u kojem vježbaju, rasvjetu i ozvučenje, naknade za sudionike, autorska prava, šminku, promociju i putne troškove.

Show "Happily ever after" prati ljubavnu priče između dviju djevojaka, dvojice mladića te djevojke i mladića. Cilj im je prikupiti 26.000 dolara, a, kažu, najmanje 5% sredstava namjeravaju donirati lokalnom skloništu za napuštene životinje.

Ako i ne uspiju prikupiti traženi iznos, svejedno će, poručuju, dati sve od sebe da realiziraju izvedbu ovog showa i naprave nešto dobro za napuštene životinje. U slučaju da prikupe više, to će iskoristiti za sudjelovanje na Edinburgh Fringe Festivalu 2019.

Donacije ovim mladim entuzijastima možete uplatiti ovdje, a na istome mjestu i doznati više o projektu.

 

Oceni 5