Weekend Videos
Fntm 02 S

Photo: Facebook

Kad nemamo šta da radimo, razmišljamo o smislu života

Životne lekcije: Mnogo je nesigurnih i sputanih, a oni koji bi pak trebalo da zastanu i malo se zapitaju - ne posustaju i nikad ne sumnjaju u sebe. Odgovor na pitanje zašto je to tako poznat nam je tek poslednjih 20-ak godina, no izgleda da ga još nismo apsolvirali.

Kako se menja svet: I „obični“ ljudi mogu da utiču na stvari, jer velika dela nisu samo ona za koja se interesuju mediji. Što bi rekli naši stari – „počni iz svog dvorišta“.

Predrasude i stereotipi: Ima i sjajnih domaćih kanala koji se delimično ili u potpunosti bave mentalnim zdravljem. Jedan od njih je i Beauty Bang Theory, na kojem se pored videa o kozmetici i knjigama mogu naći i razgovori sa psihoterapeutkinjom.

Pink Floyd na platformi YouTube: Svega ima na internetu, ali je ponekad teško pronaći prave stvari.

Svi smo mi tipski likovi u romantičnim komedijama: Myers-Briggs test i podela na 16 tipova ličnosti možda nije tačna, ali se svako može pronaći u skečevima Franka Jamesa, samo ako iskreno odgovori na pitanja.

Smisao na internetu: Kad nemamo šta da radimo, razmišljamo o smislu života. Možda bi bilo bolje da o tome čitamo, ili slušamo. Evo šta kaže Albert Camus.

Oceni 5