Paranormalno iskustvo: Noć sa Vukom Jeremićem

Kad predsednik sveta završi u Požarevcu

Jrmm 01 S
Već je četiri ujutru, a ja već zaboravio na Editors; shvatim da Vuk Jeremić nije u Kragujevcu, niti je u Njujorku, nego je ovo snimak iz dragog mu Požarevca gde je Narodna stranka osnovala – Gradski odbor. Članovi GO gledaju u Vuka Jeremića kao da je Michael Jordan Jackson; ima li veće sreće za Požarevac nego da ga poseti nekadašnja UN veličina koja se čak kandidovala za predsednika Srbije, jeste izgubila ali mora mu je neko, znamo tko, ukrao bar dva miliona glasova, najmanje

Natrag na tekst

Komentari

Milodan

Gde nađoste sve moje "ljubimce", Boška Obradovića i Vuka Jeremić? I meni se često, kada oko jedan odem u ponjave, dešavava da, bez tona, naletim na jedan od kanala "Наша" na kome, rekao bih, večito gostuje Jeremić. istina, ovo biva kao repriza. Nikada mi nije palo na pamet da "pojačam" da čujem o čemu govori. Često se, opet, u "Danas"-u pojavljuje njegov zamenik, valjda, koji se odaziva na Aleksić i iznosi ideologiju, kako se zvaše, Narodne stranke. U potpunosti ispunjavaju uslove da se, na nekim nadolazećim izborima, udruže sa DSS-om (ako se u međuvremenu ne ugasi), Dverima i ostalim desničarima - ne računajući radikale, jer je to Vučićeva filijala. Sa druge strane - bilo bi dobro - treba da se udruže stranke i pokreti građanske opcije, ukoliko ih BIA, poput DJB, ne razbuca, što nije isključeno. Elem, ako se svi Vučićevi protivnici udruže protiv njega ja ću glasati za tu opciju, kao i za DOS, samo - ako je ikako moguće - oteramo ovog narcisa sa vlasti - što će biti - priznajem - veoma teško, jer ovo je Srbija, čije birače, u ogromnoj većini, je lako prevesti žedne preko vode - populističkom demagogijom, plaćenim prevozom, sendičima i sokovima.
slobodan.M 29.06.2018, 22:32:53

PoDesneli Jeremija Unterlindenski

Arivista, diletant & polit-špekulant. Iliti, gde Vučić stade tu Jeremić produži. Neinventivno do bola. Namah mi se učini da je sve izčeno nabubao iz skripti koje mu je, možebiti, pozajmio predpreobraženjski On. Sad je izgleda nanjušio da je na nacionalističkoj strani lukrativnije pozicionirati se. Jasnije mi je i zašto Tadić u poslednje vreme onako očajno deluje na fotografijama u Danasu i drugde. Nije lako biti neprestano okružen ovakvim moronima koji su odgovorni i za njegov kao i za sopstveni debakl.
Kentucky Schreit Ficken 30.06.2018, 23:17:55


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar