Weekend Videos
Tree 01 S

Photo: Twitter

Komična priroda jedne božićne pesme

Duh praznika: Kada se "prevede" na jezik komičnog skeča, božićna pesma "The Christmas Shoes" zvuči potpuno bizarno. Mada nije od toga daleko ni dok se sluša.

Junačka priča: Malo ko ne zna za kerušu Sergeja Jesenjina, a ovaj filmić joj je konačno podario i fizičko telo, u stop motion maniru.

Nazire se kraj: Viralna video saga zvana "Explaining the Pandemic to my Past Self" dobila je svoj četvrti i možda poslednji deo. Pretposlednji, u slučaju da neko nije veliki optimista.

Film Falling: Viggo Mortensen priča o svom najnovijem filmu, u kojem je debitovao i kao reditelj, o porodici, demenciji, društvu uopšte.

U praskozorje spuštanja gvozdene zavese: Uprkos tome što fitness industrija neprestano napreduje, ništa ne pokreće na akciju kao sovjetski aerobik iz 1989. Zemlja je počela da se otvara prema svetu, a disco uticaji nisu nimalo suptilni, stoga je spoj žurke i zdravog načina života sasvim logičan.

O samopouzdanju: Korisno je da ponekad poslušamo druge, pa makar oni bili i filozofi. Alain de Botton u ovom videu raspravlja o problemima nedostatka samopouzdanja, te o stavovima Michela de Montaignea.

Stari crtaći: Odrastali smo uz ljude-krompire, ali smo ih u međuvremenu zaboravili. Ova kompilacija traje 45 minuta i tu su sve epizode. Uživajte.

Oceni 5