Dugo su odjekivali partizanski marševi

Konjuh planinom: Partizanska pesma koja se ponovo peva

Husi 01 t
Da bi smislio reč „sloboda“, čovek je prvo morao da ukine ono što predstavlja i da joj izmisli suprotnost – ropstvo. Zahvaljujući ljudskom biću upoznale su ga i druge životinje, pa i dan danas svet gledaju kroz rešetke.

Natrag na tekst

Komentari

Комумизам је зло

Фуј, комунисти фанатици су исто што и нацисти и фашисти, нема ту разлике, то су два лица једног истог зла!! Тај болесни терористички комунизам и огавна 6 Личка камењарско бандитска су уништиле Србију, али зато је тај народ из Лике после скупо платили тај свој фанатизм 1991 и 1995,и ако су!
Станко. 17.04.2022, 17:25:16

dzubre

mozda jeste bila pogana ideologija ali to nije ni blizu ovoga u sta se ti tako dobro uklapas. Ova primitivna,lopovska, chirilicharska, banda onih koji mrze sve i svakoga i svaku rijec izgovore sa prefixsom. Oslobodili su ti srbiju, napravili je stabilnom i priznatom. Onda ste se vratili vi. Smrdljivi zaostali radikali,demokrate, kurci i palci koji je spalise i otjerase sve sto valja negdje daleko, da vam ne smetaju u vasem mrziteljskom pohodu na druge. Svi smo platili cijenu vasoj do neba uzasnoj rusiteljskoj ideologiji. Tvoja zemlja jos nije. Neke stvari ce biti preskupe. Kada dodze to vrijeme naplate sjeti se onih koji su vam izlazili na crtu kao opomene koje niste prihvatili. Zivjela Srbija, bez sugavih fanatika koji bi da obnove carstva skalpirajuci druge.
dino.G 20.04.2022, 11:35:10


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar