Novembarske premijere: Najnovije TV serije
Serij 03 S

Iz serije SMILF: Frankie Shaw, uloga o kojoj se priča

Photo: Hollywood reporter

Krv, smeh i natprirodna suza

The Godless: Povratak westerna

The Godless: Netflix 22. novembra počinje sa emitovanjem western serije o zločinačkoj bandi koju predvodi nemilosrdni Frank Griffin. Njemu se suprostavlja Roy Goode, nekadašnji član Griffinove bande, a posebno će biti zanimljiva priča o gradiću La Belle u kojem uglavnom žive žene uhvaćene u unakrsnoj vatri dobra i zla. Dobrodošli u bezbožničku zemlju! 

 

The Long Road Home: Ambiciozna ratna drama o američkim trupama u Iraku, bavi se istinitim događajima od 4. aprila 2004. kad je došlo do osmočasovnog obračuna između tek prispelih vojnika i pristalica Sadama Huseina, nakon što su Amerikanci upali u zasedu. Rađena po bestseler-knjizi Marthe Raddatz, serija upečatljivo pokazuje kako je rat strašan i kako ga doživljavaju porodice vojnika, nestrpljivo čekajući vesti s fronta.

 

SMILF: Možda jedna od najboljih gorkih komedija poslednjih godina, SMILF je priča o samohranoj majci koja u svojim dvadesetim godinama pokušava da nađe balans između materinstva i posla. Fantastična glumačka ekipa u kojoj su, sem glavne heroine Frankie Shaw, i Rosie O'Donnell i Miguel Gomez – sjajna je preporuka za gledaoce.

 

Superstition: Serija koja se bavi natprirodnim događajima, smeštena je u bizarno pogrebničko preduzeće koje vodi porodica Hastings. Sve se dešava u misterioznom gradiću po imenu La Rochelle, u tradicionalno religioznoj Džordžiji.

 

The Damnation: Smeštena u Ajovu tridesetih godina prošlog veka, ova serija otvara stare američke rane – o sukobima između siromašnih s jedne, i industrijalaca s druge strane. U velikoj ekonomskoj krizi uvek se traži krivac, te se čitava priča širi i na rasne probleme, pojavu Ku Klux Clana, surove bankare ili radničku klasu ostavljenu bez ičega. Odlična glumačka ekipa i vrlo dobar scenario, nada su da će The Damnation možda dočekati drugu sezonu.

 

Oceni 5