Srbija u raljama tvitera

140 znakova destilisanog ludila

Bracca25
Osećajući se superiornijim od Kralja Tvitera, Donalda J. Trumpa, srpska kucačka zajednica poslednjih meseci pustila je sebi maštu na volju: Kosovo samo što nije oslobođeno, Šešelj samo što nije postao predsednik, četnici samo što se s čiča Dražom nisu vratili, ali je važno da se sante na Antarktiku otope i udave Veliku Britaniju...This is twitter Serbia!

Natrag na tekst

Komentari

bez dobrog naslova

Ljudska mašta može svašta
dinko.a 29.03.2017, 09:26:35

komparacije i metafore

a šta reć, i drumpf je na tviteru, prducka nemilo. pari mi se da je ovi tviter, a i druge te globalne mriže, nešto slično ka šta je i senf puževiman. ko se bavi vrtlon će razumit.
hippo.P 29.03.2017, 13:21:45

#1

Kr(e)le prirodno blesav i, osim toga, uživa podjebavati drugoesrbe (slovenski: Jankarjevi spremljevalci). Ali ja vjerujem da su mu oni zahvalni zbog toga što im on služi kao bokserska vreća. Lupaju u njega i tako liječe sopstvene frustracije. Mnogo sam puta vidio kako se žale jedni drugima zato što im je lupio blok. Međutim, nakon par dana on ih odblokira ("oslobodi") i terapija se zatim uspješno nastavlja.
julius.F 30.03.2017, 01:56:38

#2

Još samo ovo. (Nisam htio, matere mi, al` šta ću, bemumiša ;)). DakleM, "destilovanog ludila" po internetu zaista ima u izobilju, i to ne samo u 140 karaktera. Evo, na primjer primjera, sljedeći primjer :) Vjerujem da vam je poznat Nikola Aleksić, novosadski "ekolog", koji je objavom jednoga facebook statusa (je l` se tako veli?), u ime nekakvog Patriotskob bloka, od 28. marta o.g. prevazišao samoge sebe. U paroksizmu sopstvenoga pošandrca napisao je, između ostaloga, i ovo - (naslov) " ЈАВНИ ПОЗИВ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ, ПОЛИЦИЈИ И ЖАНДАРМЕРИЈИ НА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ!" "Војско Србије, ја Никола Алексић, у име народа захтевам да се ставите на чело народа и извршавате команде које ће вам народ преко мене диктирати!" (hehehehe) "Законом би била укинута тзв. демократија, јер је Србија већ платила превелику цену те пошасти које су се одрекле и земље где је настала. Законом би забранили сваки рад тзв. политичких организација и непријатељских агентура, сву имовину тих интересних група би наионализовали, распустили локалне самоуправе које данас слузже само за прање новца и запошљавање послушних и подобних кадрова, док нам реке младих стручних људи одлазе трбухом за хлебом (sic!)." Ove dvije rečenice su samo mala ilusrtacija razine opiča-mokrom-krpom na kojoj se bolesnik nalazi. Ne bih ovoga dilbera spominj`o da mu mnoge male televizijske stanice, pogotovu u tzv. unutrašnjosti, ne daju isuviše prostora (stoga zaključujem da su vlasnici i "novinari" tih brloga također pacijenti). Ako sam sebi ne učini nažao, završiće u prostoriji mehkih i bijelih zidova.
julius.F 30.03.2017, 04:06:17

Au

Kako im ovaj promače. "Законом би забранили сваки рад тзв. политичких организација и непријатељских агентура". Pa ovo je tipičan nacistički pogled na demokraciju.
vipera.V 30.03.2017, 15:16:34

#3

@vipera draga, on čo`ek je skroz naskroz prolupao. Čak i njegovi sljedbenici, malo stabilniji pacijenti, ne šljive ga ni za suvu šljivu. On jadan i ne shvaća koliko je nebitan, ali, izgleda mi da ga netko namjerno "pumpa". Ma, loodillo!
julius.F 30.03.2017, 16:41:48

Ljubav

Ako netko poznaje Voju Šešelja, molim da mu javi kako mi je Željka Markić rekla da bi se udala za njega, ali ju je sram da sama pita. Neka joj se hitno javi na Twiter
toto.i 01.04.2017, 15:04:19


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar