Weekend Videos
Happi 01 S

Photo: Twitter

Malo nam za sreću treba

Kupiti sreću: Kažu da se sreća ne može kupiti novcem, ali da postoje ipak tri stvari koje će nas, ako ih kupimo, učiniti srećnijim.

Važni razgovori: Tišina hrani probleme, pa svi koji ćute često nestanu u sveopštoj galami. Oni koji govore, s druge strane, pomažu sebi, ali i drugima koji pate od istih nesporazuma.

Pravda za mačke: Mačke neopravdano imaju mnogo lošiji PR od pasa, a mi smo tu da ih podržimo u borbi za jednak, ako ne i bolji tretman. Mace dokazuju da mogu da budu reporteri, analitičari, meteorolozi, muzičari, manekeni i da uvek ukradu show.

Ljubav posle pandemije: Život se konstantno menja, posebno nakon velikih događaja. Pandemija je uticala na mnoge aspekte, između ostalih i na ljubavni život.

73 pitanja: Poslednja gošća redovne video rubrike časopisa Vogue bila je Lorde, koja se u javnosti pojavljuje samo dok traje promocija novog albuma, a uvek ima nešto pametno da kaže. Volimo Lorde, jedva čekamo "Solar Power" i još poneko gostovanje do ponovne hibernacije.

Mala kuća, veliko dvorište: Stambeni objekti koji ne zauzimaju mnogo prostora polako postaju globalni trend, rame uz rame s minimalizmom. Malo nam za sreću treba.

Kontroverzna drama: BBC je trpeo posledice zbog TV adaptacije Orvelove 1984. Gledaoci su navodno „padali kao muve“ te 1954. godine, a sve zbog šokantnog sadržaja.

Oceni 5