Paketi pomoći za kovid bolnice širom zemlje
Meridian

Photo: Meridianbet

Meridianov konvoj humanosti

Još od marta meseca i početka pandemije, zaposleni u kompaniji Meridian premrežili su celu zemlju kako bi pomogli najugroženijima i stavili se na raspolaganje našim medicinarima, koji četiri meseca bez prestanka vode bespoštednu borbu protiv opasnog virusa.

Nakon što je do sada na ime pomoći izdvojio više od 30 miliona dinara da bi se sanirale posledice pandemije, Meridianbet, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije igara na sreću, ove nedelje započeo je novu veliku kampanju obilaska lekara i medicinskog osoblja širom Srbije.

U okviru nove kampanje koja je počela ove nedelje, zaposleni u Meridianu uručiće pakete sa neophodnom medicinskom opremom, potrepštinama i osveženjem za bolnice, novouspostavljene kovid ambulante i zdravstvene centre koji se mesecima nalaze na prvoj liniji borbe protiv infekcije.

Kako su poručili iz kompanije, ovo je najmanje što od čitave poslovne zajednice zaslužuju lekari i medicinsko osoblje, naši najveći heroji današnjice, koji mesecima ne znaju za odmor, pauzu ili slobodan dan.

Napomenimo da je, od početka marta ove godine, Meridian obišao i materijalno pomogao domove zdravlja, bolnice, zdravstvene centre, javne kuhinje, organizacije Crvenog krsta u više od pedeset gradova i opština Republike Srbije, a istovetne akcije svakodnevno se organizuju i širom regiona.

Oceni 5