Weekend Videos
Lane

Photo: thequeerfrontier

Mnogo se izvinjavamo

Mnogo se izvinjavamo: Izvinjenja planetarno poznatih ličnosti postala su skoro pa žanr za sebe. Imaju jasan uvod i zaključak, razrada zavisi od konkretnog povoda za traženje oprosta. Kod nas se niko nikome ne izvinjava, štaviše, prestupi i nedolično ponašanje se neretko nagrađuju. Ne znamo kome je gore, ali bitno je što tome bar možemo da se smejemo.

Ko je Kim Yo Jong: Najmoćnija žena u istoriji Severne Koreje je mlađa sestra diktatora kojeg svi dobro znaju. Privlači pažnju, najviše zbog toga što je opisuju kao hladnu i bezosećajnu strateškinju koja sve radi za svog brata.

Pitam se pitam: Na mnoga pitanja smo tražili odgovore u ovoj rubrici, odnosno na YouTubeu, no došlo je vreme da čujemo odgovor na pitanje svih pitanja - šta je život i otkud nam on.

Fairytale of New York: Shane MacGowan je otišao 30. novembra, a na sahrani su pevali mnogi. Kakav ispraćaj!

Barbienheimer, još jednom: Udruženi rad marketinških stručnjaka spojio je filmove Barbie i Oppenheimer u jedan narativ, a sve povodom toga što im je premijera bila istog dana. Dva potpuno različita pristupa životu, realnosti i fikciji odlično su se dopunjavala, a taj spoj nespojivog rezultirao je i zajedničkim intervjuom glavnih glumaca ova dva filma - Margot Robbie i Cilliana Murphyja.

Ne daj se: Kad nas neko povredi često verujemo da s nama nešto nije u redu. Istina je da je za svaki problem potrebno bar dvoje ljudi, ali je tačno da smo sebi najvažniji.

Oceni 5