Na kojim su nacionalnim drogama branitelji srpskog Kosova?
Aace 01 S

Photo: Braca Stefanović/XXZ

Molebanske setve, liturgijske žetve i mentalne letve  

Shit No1 (pod dejstvom droge 4-Methyl-Euphoria)

Vajkajući se kako odvažno nosiš svoj krst izdao si onaj na Golgoti, prokazao si Hrista, pristao si da za naprstak vlasti budeš farisej zaista najskupljoj srpskoj reči izgovarajući je već toliko jeftino i mireći se sa sudbinom kojoj si kumovao kao da je reč o livadi kojom tuđi kosci grabe pa je samim tim i njihova! Ti si ih, Aleksandre Vučiću, pozvao na mobu da satru mirisne otkose, ti si im dao kose i vodijere, ti si poslao svoje čauše da ih nahrane i napoje pa sad kada su kosci došli po dnevnicu nudiš sve od Ibra do Drima, jer ako naša goveda tamo ne pasu biće i da nije naše, je li?!

* Upozorenje za Medenicu: It is a stimulant drug with effects similar to methamphetamine, and as such it is highly dangerous and potentially addictive

Shit No2 (pod dejstvom droge NBOMe)

Nemaš više dilemu koju si imao onih godina kada si se borio protiv “žute” pošasti, zaklinjući se da ćeš potirati sve što su učinili na štetu zavetne svetinje, samo li se dohvatiš vlasti. I dohvatio si se, dograbio je, okovao ko robinju pa se očas premetnuo u Judu koja 20 srebrnjaka želi da predstavi kao višak u budžetu a nikako kao manjak u duši, časti, moralu, zavetu, obavezi da ne pomisliš kako je Srbiji moguće trajati bez Kosova i Metohije, vrtlaru Getsemanske nerodije!

* Upozorenje za Medenicu: NBOMe is a hallucinogenic drug, similar to LSD or mescaline, and it is typically consumed by dissolving blotter papers soaked in a liquid solution of the drug. These blotters are often decorated with friendly and brightly colored designs, making this powerfully dangerous drug seem friendly and safe, neither of which is true.

Shit No3 (pod dejstvom droge 2CE)

Sve što je ona prethodna pošast učinila mogao si da potreš, morao si da potreš, obećavao si da ćeš ali izdaja je bila cena koju si pogodio kao najobičniji nadničar na svojoj zemlji da je učiniš tuđom, da slažeš kako na te njive nisu rađale stoleća Srbije, kako setve nisu bile molebanske a žetve liturgijske!

Da, svako je slovo o Kosovu i Metohiji reč o veri, vrtlaru, jer vera nije samo slovo o kamenoj svetinji već o onima koji su padali braneći ih da ostanu za nas, od nas za sledeće, verujući da se ima za šta postradati dok god se Srbija toga ne odriče!

* Upozorenje za Medenicu: A hallucinogen like NBOMe, 2CE is so powerful that it has been found to cause hallucinations lasting in some cases for as long as 24 hours straight. Accompanying these hallucinations may be symptoms including a rapid heartbeat and elevated body temperatures

Shit No4 (pod dejstvom droge krokodil)

Kosovo i Metohija je, nečoveče, slovo o trajanju jednog naroda koji se nije plašio stradanja znajući da će živeti doveka dok god mu je te svete stope i nemanjićkog metoha!

Kosovom i Metohijom se Srbija napaja žive vode, suštinom postojanja, poslednjim udahom Hrista ovozemaljskog i Hrista vaskrslog da bi mi imali gde doveka vaskrsavati, znaš li to?!

Živi smo tamo gde nam duša živi, gde je svako ognjište- tamjanište, gde je svaki temelj Samodreža, gde je svaki dimnjak zvonik, gde se smrkava da bi svanulo a ne gde sviće da bi se smrkavalo.

Upozorenje za Medenicu: Krokodil is a less-expensive heroin substitute; like heroin, it is a synthetic morphine derivative

Shit No5 (pod dejstvom droge 2C family)

Trajaćemo, Aleksandre Vučići i bez Kosova i Metohije ali misliš li da ćemo postojati?! Odlično znaš da nećemo jer može se živeti i kao senka bez čoveka alimože li se kao čovek bez senke, a Kosovo i Metohija je naša sen opisana oko nas od samih anđela, a ti pred đavolom spuštaš krst boreći se da rasksrtio s mitovima stvarajući mit da će nas budućnost želeti kao siročad prošlosti!

Ništa u vezi s Kosovom i Metohijom nije mit, Vučiću, i jedino što dole jeste nezavisno je sudbina postojanja ove svete države! Nezavisno od bilo čega postojaće dok god joj je Kosova i Metohije, dok zna da je i na krstu ali da je raspeta od postanja do večnosti a ne kao onaj razbojnik nepokajni.

*Upozorenje za Medenicu: 2C Family is a general name for the family of psychedelic phenethylamines containing methoxy groups on the 2 and 5 positions of a benzene ring

Shit No6 (pod dejstvom brlje)

Ne kiti se izdajom - voštanica koju raspiruješ nije svetlo budućnosti već plamen za upokojenje Srbije!

Možeš lagati doveka kako si sačinio novu Nojevu barku, ali ako je u boci da li plovi ili tek bije o stranice dok je belosvetska fukara predaje iz ruke u ruku ko nepovratnu ambalažu…

*Upozorenje za Medenicu: U jednoj od encklopedija piše – brlja, krdža medj' rakijama. Da li naziv potiče od toga što je brljavo napravljena, ili što čovek pobrljavi posle nje rasprava je kojom se bave trezni, a u zavičajnoj zemlji brlje - Srbiji, takvih nema. To je rakija koja, kada je popijete, ne ide u želudac, nego udara direktno u glavu. Kao da vas je voz udario. Bolje da si kupio 100 ml medicinskog alkohola i popio to umesto što si dao 40 dinara za tu vrstu rakije. Ukratko, rakija koja nedostatak ukusa nadoknađuje bolom koji izaziva u glavi konzumatora.

* Originalni tekst na blogu Dva u jedan

Oceni 4.75