Weekend videos
Atoo 01 S

Photo: Facebook

Muškarci u štiklama

ZAŠTO VIŠE MUŠKARACA NE NOSI ŠTIKLE: Originalno smišljene da pomognu muškarcima da lakše siđu s konja  - štikle su u međuvremenu postale neka vrsta ikone u ženskoj modi. Da li se muškarci stide da budu u štiklama ili se jednostavno plaše da, nenaviknuti, hodaju i padnu? Evo nekih mišljenja na temu: Why Don't More Men Wear Heels?

ZAR JE TEŠKO BITI ISKREN: Dođu tako vremena kad nacistu ne možete nazvati nacistom, fašistu fašistom, desničara desničarem. Skeč objavljen ove, a smešten u tridesete godine prošlog veka ironično progovara o tome. Ako ne govorite nemački, uključite titlove.

NERAZDVOJNI – DEČAK I PAPAGAJ: Izgleda da je papagaj najbolji prijatelj dece. Evo dokaza: ovaj neodoljivi amazonski papagaj ne odavaja se od svog najboljeg prijatelja Vajata. Zajedno vreme provode na ranču u Ostinu, u Teksasu, i sudeći po kadrovima – obojica uživaju.

FOR CATE BLANCHETT, IT'S NOT JUST A JOB: Precizna i kratka analiza glume Cate Blanchett, uz odgovor na pitanje zašto je volimo, sa odličnom poentom na kraju.

ZAŠTO SE TETOVIRAMO: Ako je verovati istraživanju „Huffington Posta“, više od polovine milenijalaca ima bar jednu tetovažu. Šta o tetoviranju kažu tattoo-umetnici Keith “Bang Bang” McCurdy i Jas Morrell, ali i mušterije?

ANIMIRANI BUNJUEL U LAVIRINTU KORNJAČA: U animiranom filmu „Buñuel in the Labyrinth of the Turtles“ pratimo istinitu priču o tome kako je Bunjuel snimio svoj drugi film u Parizu 1930. Ostavši bez novca nakon skandala sa svojim prvencem  „L’Age d’Or“, Bunjuel sreće skulptora Ramona Asina koji kupuje loz, obećavši Bunjuelu da će mu pokloniti premiju... Da ne otkrivamo čitavu priču, možda vas trailer dovoljuno zainteresuje.

AUTUMN PORCH TEA TIME:  Kako se jesen polako, ali stidljivo primiče, da bi tu ostala tek nekoliko nedelja pre nego što ustupi mesto upornoj zimi, You Tube nam nudi priliku da čak sat vremena uživamo u zvucima najlepšeg godišnjeg doba.

SINHRONIZOVANI „PRIPOVEDAČ“: Emitovana početkom devedesetih, TV serija „Pripovedač“ sinhronizovana je na srpskohrvatski, zahvaljujući TV Novi Sad. Kako to danas zvuči i izgleda, izvolite pogledati i preslušati!

Oceni 5