Nisu vremena za velike stvari

Najbolje iz 2021... do sada

St Vincent Daddy's Home
Prvi dio izbora najboljih albuma druge pandemijske godine nije donio onoliko puno univerzalno prihvaćenih ostvarenja kao što je to bio slučaj lani u ovo doba, ali je svejedno ponudio puno toga raznolikog. Na ovom popisu dominiraju mala, introspektivna ostvarenja i najlakše je okriviti moje raspoloženje za ovakav izbor. A možda jednostavno nisu vremena za velike stvari

Natrag na tekst

Komentari

https://youtu.be/FUxr4-CxWpk

Snake feat Gg6 Lol, moze.:) Zivela Evrovizija, zivela Dancetovic! Enigma je resena. Heh, na moju radost. Svih ovih godina i dokle bude... :-)
gabrijela.j 12.07.2021, 22:31:48

Ko je gg...?

Kao u policijskoj stanici, umalo da ispustim plemenitu dusu odgovarajuci na uvek isto pitanje. Moze, preslusavam sve pesme, Amarathe. LOL Crkoh od smeha. Ovako je vec bolje, pocela sam da dobijam jako los vibe u chatu. Daklem, izadje na isto. :-) Hvala, Blind ch!
gabrijela.j 12.07.2021, 23:38:12

Gledam

onaj bolesni narcis što misli da svaka žena treba da mu bude zahvalana za silovanje, walked?Kažu, nije bilo svjedoka? Pretty boy, želim da te neko od građana tvog grada pljune u lice, a one lijepe žene pređu na drugu stranu ulice kada te vide. Bez sramna gnjido.
dino.G 17.07.2021, 12:20:01


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar