Weekend Videos
Fantoma 33 S

Photo: Facebook

Nemojte da se svađate, svi smo ludi

Konflikti i šta sa njima: Veliki mislilac Goran Stojićević Karamela jednom prilikom je rekao: "Nemojte da se svađate" i ušao u legendu. Kada ipak uđete u konflikt, postupajte razborito. Lakše je to reći nego učiniti, ali svakako vredi probati.

Ništa nije savršeno: Nesavršenstvo nas goni u stopu, a to što se misli da je savršenstvo moguće samo stvara muku i anksioznost. Opustite se.

Više od marketinga: Svet danima bruji o sramnoj kampanji brenda Balenciaga, a zašto je to tako i je li baš sve slučajnost, objašnjava jedna modna stručnjakinja.

Adam Driver: Pre nego što se otisnuo u Ratove zvezda, Driver je išao drugim putem. Sve je komplikovana, svaki izbor je početak nečega, svaki kraj takođe.

Godina za godinom: Billie Eilish je i 2022. dala čuveni intervju za Vanity Fair. Već šestu godinu zaredom odgovara na ista pitanja, odrasta i menja se pred očima publike.

Za kraj: Ludovico Einaudi Ide uz sve, posebno uz zimu. Kad je hladna naravno. Snega nema, pregrejali smo planetu. Muziku ipak još nismo uništili.

Oceni 5