Weekend Videos
Cry 01 S

Photo: Pinterest

Nesrećna na svoj način

Nesrećna na svoj način: Jedna od najpopularnijih glumica Zlatnog doba Hollywooda, Rita Hayworth, karijeru je započela kao plesačica. Njen turbulentan život i nedaće koje su je pratile od detinjstva zasenila su svetla reflektora, ali iza svake uspešne filmske priče kriju se godine teškog života, nepravde i padova. Reklo bi se da sve te priče liče jedna na drugu, ali tek kad ih poslušamo, postaje jasno da zaplet nije uvek isti.

James Blake: Mnogo se žalimo, ali malo pričamo o mentalnom zdravlju. Početak je uvek u nama, a veoma je značajno kad poznate ličnosti pričaju o tome.

Muzika na struju: U toku je Glastonbury, prestižni britanski muzički festival, neretko sam po sebi veća zvezda nego one koje na njemu nastupaju. Za muzičare sviranje na Glastonburyju je prestiž i čast, za posetioce neviđena zabava, a mi smo na YouTubeu našli stare, dotad neemitovane snimke sa ovog festivala, koji potvrđuju da tradicija opstaje samo ako se usput menja. Pored toga, prilažemo i kratku istoriju festivala s naglaskom na '90. i brit-pop, posebno doba u muzičkoj industriji.

Malj: Sigurno smo vam već puštali ovaj sjajan dokumentarni film iz 1977. godine, ali je repriza u ovom slučaju sjajna stvar.

Kad traje zauvek: Ništa se ne podrazumeva. Svaki odnos traži vreme, energiju i sve ostalo od čega ljudi rastu.

Oceni 5