Weekend Videos
Cekki 04 S

Photo: Screenshot

Niko neće biti pošteđen muzičkog vremeplova

Niko neće biti pošteđen: Globalno zagrevanje shvatamo neozbiljno zato što nam preteća katastrofa ne deluje izvesno i blisko. Međutim, vreme leti, a situacija se pogoršava, i to bukvalno do usijanja. Neki efekti su već vidljivi, čak i dok uživamo u preuranjenom proleću.

Prava cena mode: Nastavljamo s ekološkim temama – brza moda je radikalno izmenila tekstilnu industriju, a svake godine se proda preko 56 tona odeće koja se brzo pretvara u otpad.

Muzički vremeplov: Muzika se menja iz godine u godinu, a kad malo bolje poslušamo, i iz meseca u mesec. Neko je sakupio sve hitove od šezdesetih do danas, pa se promene još lakše uočavaju, naročito od svojevrsne revolucije koja se desila januara 1964. Naravno, ona je bila među prvima, ali ne i jedina.

Robert Pattinson glavom i bradom: Dugo je živeo od novca koji je zaradio za ulogu u filmu Harry Potter, ali je ostvario i druge – od sumraka, do Betmena.

Zašto se čita „Dina“: Proverite zašto je dobar naučno-fantastični klasik Franka Herberta, te uđite u priču o čoveku koji se našao usred svemirske revolucije.

Oceni 5