Slučaj Aleksić: Udruženo protiv silovatelja

Nisi sama, nisi kriva

Feminizam 7 B
Elitizam, tradicionalizam, nacionalizam, fašizam – jedno drugo hrane i podupiru, savršeno sklapajući slagalicu strave, odnosno naše realnosti. Klupko se odmotava još uvek i polako se otkriva čitav predatorsko-nepotističko-klanovski komplot, ogrezao u korupciji i sujeti

Natrag na tekst

Komentari

Udruzeno

Nisi sama, nisi kriva. Hvala za ovaj tekst.
aleksandra.N 20.01.2021, 11:54:14

@aleksandra

❤️
sandra.D 20.01.2021, 15:56:02

cika mika

ce da se izvuce sa ukorom zato sto je politicki podoban i zato sto "poducava" glumi djecu ove odvratne elite. Nastavice tacno tamo gdje je stao jer zbog nedostatka hrabrih koji bi trebalo da ga kazne, propisno, nece se desiti nista. Sve u svemu jos jedan mjehur od sapunice koji ce da se rasprsne. Govno ce jos biti sahranjheno u aleji velikana.
dino.G 21.01.2021, 11:51:58

Sto reče Vedrana Rudan

Biće dobro ako ne završe na robiji, žrtve mislim. Odličan tekst, Sandra.
gabrijela.j 23.01.2021, 21:31:51

A, počelo je: Blic

Karikaturista Dušan Petričić je svojom karikaturom u poslednjem broju Nina podigao veliku buru, a svojim nastupom sinoć u "Utisku nedelje" uspeo je da podigne još i veću, jer je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića za - silovanje. Petričić je na spornoj karikaturi nacrtao predsednika Vučića, obučenog kao plemenskog poglavicu, kako u čvrstom zagrljaju drži mapu Srbije koja izgovara: “Uh, kad ja progovorim o devet godina silovanja!” Fuj, bre! "Pređena svaka granica pristojnosti" I Marija Obradović, ministarka državne uprave i lokalne samouprave i potpresednica SNS, osuđuje Petričićevu karikaturu. - Pređena je svaka granica pristojnosti i dobrog ukusa. Čak iako karikatura treba da provocira, jasno se vidi otvorena mržnja prema državi i njenim institucijama - ističe Obradović. Ne, nego prema ženama, naročito ovdašnjim - "mala ispravka", voli taj sve institucije. Mada, opet, možda i to, iz drugog ugla, a u kontekstu prvog.
gabrijela.j 25.01.2021, 21:15:51


Ostavite komentar:

Morate biti prijavljeni kako biste ostavili komentar