Weekend Videos
Aatk 61 S

Photo: Braca Stefanović/XXZ

Normalni su oni koje još niste upoznali

Mračne istine za bolje raspoloženje: Najveći deo naših problema nastaje zbog toga što živimo u kulturi koja nas prisiljava da stalno budemo nasmejani. Zbog toga bi se s vremena na vreme trebalo prisetiti da život nije vic.

Godine prolaze: Billie Eilish već petu godinu zaredom odgovara na ista pitanja magazina Vanity Fair. S obzirom na to da odrasta pred očima svetske javnosti i da je uzor mladih, osvežavajuće je videti ovakvu teenage zvezdu.

Društvo mrtvih pesnika: Čitajte kontekst kako vam volja – imate pravo da tražite sebi slične, čak i u kultnim filmovima.

Visoka senzitivnost je snaga: Visoko senzitivni ljudi neretko su enigma i sebi i drugima. Tek kada se upoznaju sa svojim osobenostima, mogu da prihvate da to kako se osećaju i procesuiraju svet oko sebe nije nešto što treba "lečiti", ispravljati ili menjati.

Volimo i pse: Najčešće se bavimo mačkama, ali volimo i pse. Čovek je  s ovom životinjom sklopio pakt pre nekoliko hiljada godina, a evo šta je bilo u međuvremenu.

Snežna lista: Dok prizivamo sneg, slušajmo muziku idealnu za čitanje, spavanje, gledanje kroz prozor i, uopšte, smirivanje živaca. Napetost je precenjena.

Oceni 5