Zimska TV šema
Selena Netflix

Christian Serratos kao Selena

Photo: Netflix

Nove serije: Šta gledati u decembru

Selena: The Series (Netflix, 4. decembar)

Filmska priča o tragično preminuloj meksičkoj pevačici Seleni Quintanilla '90-ih je proslavila Jennifer Lopez, dok se ove godine u  toj ulozi pojavljuje Christian Serratos. Netflixova serija bi trebalo da ponudi kompletniji uvid u Selenin život i karijeru, s obzirom na to da je u produkciji učestvovala i njena porodica.

Euphoria Special (HBO, 6. decembar)

Jedna od najgledanijih serija 2019. godine vraća se uskoro na male ekrane, ali ne drugom sezonom, već svojevrsnim božićnim specijalom od dve epizode. Po svemu sudeći, iako se radnja odvija takođe u vreme Božića, atmosfera neće biti nimalo u skladu sa najvećim hrišćanskim praznikom, no to je ono što se od Euphorie i očekuje.

Your Honor (Showtime, 6. decembar)

Bryan Cranston, poznatiji kao Walther White iz Breaking Bad, u mini seriji Your Honor naći će se u ulozi korumpiranog sudije iz Nju Orleansa. Priču dodatno komplikuje to što Cranstonov lik postaje korumpiran kako bi zaštitio sina koji je pregazio dete poznatog kriminalca.

The Wilds (Amazon Prime, 11. decembar)

Avanturistička omladinska drama – u inostranim medijima seriju uglavnom tako karakterišu, a sve što znamo o fabuli jeste da prati grupu devojaka koja se nakon pada aviona nađe na pustom ostrvu. Prva sezona imaće 10 epizoda, a sve upućuje na to da je reč o ambicioznom projektu i  da se polažu nade u nastavak.

The Stand (CBS, 17. decembar)

Šta posle apokalipse izazvane pandemijom? Pitajmo Stephena Kinga! Još jedan njegov roman dobiće novu ekranizaciju, a ovoga puta i sam King sarađuje sa scenaristima, naročito u izmenama i dopunama završetka. U seriji će igrati zvučna imena poput Jamesa Marsdena, Alexandera Skarsgårda, Amber Heard, Whoopi Goldberg, a autor je Josh Boone, čiji je teen film New Mutants akruelan ove godine. Videćemo kako će proći The Stand kao serija, no mnogi je već opisuju kao istovremeno najbolji i najgori decembarski TV produkt.

Oceni 5