Jesenja TV šema
The English

Emily Blunt u seriji "The English"

Photo: Diego Lopez Calvin/Prime Video

Nove serije: Šta gledati u novembru 2022.

Blockbuster (Netflix, 3. novembar)

Komedija o poslednjem video-klubu u Americi svakako je osveženje u moru mračnih TV sadržaja, a s obzirom na to da je deo ekipe radio i na seriji Brooklyn 99, slutimo dobru i kvalitetnu zabavu. Sudeći prema traileru, podseća i na dobre stare sitcome poput 30 Rock i Parks & Recreation kakvi su danas retkost.

The English (BBC/Amazon, 10. novembar)

Dugoočekivana vestern drama u obliku mini-serije uskoro stiže na BBC i Amazon Prime platformu, a u jednoj od glavnih uloga našla sa i popularna glumica Emily Blunt. Ona igra Engleskinju koja krajem 19. veka stiže na američki Zapad kako bi se obračunala sa čovekom kojeg smatra odgovornim za smrt svog sina.

1899 (Netflix, 17. novembar)

Autori serije Dark spremili su novu misteriju-mozgalicu za gledaoce. Žanrovi koji se još pominju u sinopsisu su horor i triler, a uz sve to, reč je i o istorijskoj drami. Radnju pokreće grupa migranata koji iz Londona parobrodom odlaze za Njujork, međutim, kada naiđu na drugi brod, počinje njihova noćna mora.

Fleishman is in Trouble (Hulu, 17. novembar)

U traileru se navodi da je ovo „priča o svemu“, a to su nam omiljene priče. Kada je zahvat tako širok, finalni produkt može biti ili pogodak ili katastrofa, no mi navijamo za ovo prvo. Serija je snimljena prema istoimenom hit romanu, a u glavnim ulogama našli su se Claire Danes, Jesse Eisenberg i Lizzy Caplan, što je već dovoljno dobra preporuka. Nadamo se da će opravdati očekivanja.

Welcome to Chippendales (Hulu, 22. novembar)

I ova serija je inspirisana knjigom, ali i istinitim događajima, a baviće se uzbudljivim životom osnivača muške plesačke i striptiz trupe Chippendales. Kada se Somen Banerjee, poznatiji kao Steve, dosetio da otvori striptiz klub za žene, odnosno ljubiteljke i ljubitelje golog muškog tela u pokretu, znao je da ima genijalnu ideju, ali nije ni slutio šta sve ona nosi sa sobom...

Echo 3 (Apple TV+, 23. novembar)

Echo 3 opisuje se kao akcioni triler koji se bavi geopolitičkim pitanjima Južne Amerike (naročito Kolumbije i Venecuele), te načinom na koji se SAD meša u ista ta pitanja. Jedna američka naučnica nestaje negde kod kolumbijsko-venecuelanske granice, a njeni brat i suprug upuštaju se u potragu za njom.

Wednesday (Netflix, 23. novembar)

Porodica Addams ostaje večita inspiracija, te tako dobijamo i seriju sa Sredom u naslovnoj ulozi i centru zbivanja. Sreda je sada srednjoškolka koja usavršava svoje paranormalne i natprirodne moći kako bi zaustavila brojne tragedije koje se dešavaju u njenom gradu, te rešila misteriju svoje porodice staru 25 godina.

Oceni 5