Weekend Videos
Ljubov3

Photo: Duane Michals

Obavezno nošenje maski

Uradi-sam maske: Komičarka Grace Helbig ponudila je nekoliko kreativnih rešenja za izradu maski u kućnoj radinosti, i to nakon što se u samo par minuta ozbiljno i uspešno pozabavila oblicima života koji odbijaju da nose masku.

Seks rad u mračnim dubinama interneta: Mnogi misle da je seks rad zabava, a ne nužda, i to je samo njihov problem. Priča o mladoj ‘Coco’ odličan je portret moderne seksualne radnice, a glavno pitanje je da li je stvarna ili je u pitanju još jedna online laž.

Alanisina biblioteka: Alanis Morissette vodi nas kroz svoju bogatu biblioteku i neke od omiljenih naslova. Očekivano, preporuke za gledaoce su odlične.

Volite sebe: Manjak ljubavi prema sebi je opaka bolest, a u moderno vreme više je razloga za samoprezir nego pre. Zato je potrebno da pričamo o tome, te čujemo poneki savet.

30 Rock, the best of: Za ljubitelje ove serije samo je naziv videa dovoljan, a sam video se može gledati i van bilo kakvog konteksta jer su tu duhoviti dijalozi i fenomenalni glumci.

Fahrenheit 451: Nedavno se navršilo 100 godina od rođenja Raya Bradburya, te su Neil Gaiman, William Shatner, Susan Orlean i mnogi drugi za tu priliku čitali njegov klasik.

Oceni 5