Deponuj novac putem mPay-a
Pare

Photo: www.listenmoneymatters.com

Osvoji sjajne BONUSE za sportsko klađenje i kazino igre

Uplati depozit putem Meridian Pay-a i osvoji sjajan bonus već danas! Neka fantastičnim bonusima započne Meridian maraton dobitaka, jer šanse su bolje nego ikada.

Tim kladionice Meridian pripremio je savršen paket bonusa koji omogućava igračima da još više uživaju u sportskom klađenju i Meridian online kazinu.

Sve što treba da uradiš jeste da iskoristiš Meridian Pay za uplatu depozita i automatski osvajaš - BONUS 5 % i 100 SPINOVA.

Ali, to nije sve! Igrači koji danas uplate depozit na odabranim uplatnim mestima, ostvaruju pravo na dodatnih 10% bonusa do 500 RSD, odnosno ukupno 15% do 1000 RSD!

Sva uplatna mesta koja se kvalifikuju za dodatni bonus nalaze se na ovom linku.

Da biste mogli da učestvujete u ovoj akciji, potrebno je samo da imate otvoren nalog na Meridian sajtu ili aplikaciji. Za svaku uplatu depozita, ovim načinom uplate, ostvarujete pravo na dnevni bonus za sportsko klađenje u visini od pet odsto od ukupnog uplaćenog iznosa, kao i na 100 bonus spinova dnevno.

Minimalni iznos depozita je 500 dinara, a maksimalni dnevni iznos bonusa za sportsko klađenje je 500 RSD. Bonus za sportsko klađenje biće uplaćen automatski narednog dana do 12 časova i to na bonus račun igrača.

Takođe, bonus 100 spinova dobijaju svi igrači koji su u toku dana uplatili minimum 500 dinara depozita. Spinovi će automatski biti uplaćeni na igri Scopa, najkasnije sutradan do 15 časova.

Kako bi dobitak sa besplatnih spinova prešao na keš nalog, potrebno je 30 puta obrnuti dobitak osvojen odigravanjem besplatnih spinova na slotovima.

Ovakav vid uplate je brz, jednostavan i donosi bonuse koje nikako ne treba da propustite!

Oceni 5